Espanyol

Rufete: “Aquí estan els que volen estar”

Espanyol. Mentre el vicepresident Carlos Garcia Pont anuncia que no hi haurà guerra de comunicats amb Rubi, el director de futbol professional envia un missatge al tècnic del Betis

Mentre Òscar Perarnau, el director general esportiu de l’Espanyol, s’ho mirava des de la primera filera de l’Auditori Joan Segura Palomares, el vicepresident Carlos Garcia Pont i Francisco Pérez Rufete, el director de futbol professional del club blanc-i-blau, han acompanyat David Gallego en la seva presentació. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Carlos Garcia Pont:

Sobre Rubi: “Rubi va marxar de forma inesperada, li desitgem tots els éxits personals. Tots els estaments del club li vam donar suport. No entrarem en una guerra de comunicats. Això posaria ombres a un dia, el d’avui, que és el primer pas d’una etapa brillant.”

Sobre Gallego: “Presentar el David Gallego és, per a mi, una satisfacció més gran que la d’altres vegades. L’he seguit al filial, vaig estar al vestidor quan van baixar, conec com treballa i hi tinc tot la confiança personal. La seva passió i capacitat de treball són garantia de la bona feina que farà al primer equip.”

La clàusula de Gallego: “No sé quina és.”

Rufete:

Sobre l’aposta per Gallego: “Avui és un dia molt important per al club, perquè donem continuïtat a un projecte Creiem que hem de seguir el camí que vam començar.

Agraïment per la classificació a l’Europa League: “Aprofito per donar les gracies als jugadors, al vestidor, a la gent del club i, sobre tot, a l’afició, per tornar a senti la il·lusió, les ganes i el sentit de pertinença que vam viure l’últim dia de la lliga. No hem d’oblidar d’on venim i on anem. Aquí han d’estar els que vulguin estar. Hem fet un bon treball per assolir un objectiu molt gran.”

Procés de selecció fins apostar per Gallego: “Tenint-ho a casa ha estat fàcil i ràpid. L’hem triat perquè aquest club té un projecte. Com més gent nostra, que entengui la casa, estigui implicada, millor. Tenim una gran pedrera i li hem de donar valor. I quin millor moment que aquest per demostrar-ho.”

Sobre el comunicat de Rubi: “Represento un club en el qual he viscut alegries i penes. Si em pregunteu per Rubi diré que som un club senyor. Li donem les gràcies i desitgem que li vagi el millor possible. Però hem de seguir endavant.”

La darrera setmana li ha canviat el pas?: “El que ha passat no ens ha canviat el pas. Ha estat una sorpresa, però hi ha un projecte des que míster Chen va comprar el club.”

Sobre la sortida de jugadors: “Ara tot el mercat vol jugadors de l’Espanyol, això és bonic. Però hi ha les clàusules. El mercat dirà, però l’Espanyol tindrà la última paraula.”

Quina lliçó li deixa el cas Rubi?: “La mateixa que he viscut des de sempre: que s’ha d’estar preparat”

Invertiran més diners?: “De projectes de gran envergadura en el futbol espanyol n’hi ha tres. La resta, treballem movent les plantilles. En el nostre cas, les coses són cada cop més positives. Si jo estic aquí és perquè vull ser-hi. No hi ha cap club on no hi hagi dificultats. Nosaltres hem de remar més que altres, però estem en la setena posició.”

La clàusula de Gallego: “En té. Si cal, l’hauran de pagar. No podem donar avantatge al rival.”

Les sortides de Sergio Garcia i Óscar Duarte: “Teníem planificat que començaria a treballar la setmana que ve en entades i sortides. Hem passat una setmana difícil. Fins que no tingui una conversa amb David, no vull comunicar res als jugadors.”

Fitxaran, de nou, a la xina?: “No contemplem la possibilitat de fitxar un jugador xinès.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)