Espanyol

Duarte deixa l’Espanyol

Mercat. El primer fitxatge de l’era Chen toca a la seva fi. El lloc del costa-riqueny serà ocupat pel central del Girona, Bernardo, que tancarà, en les properes hores, la seva arribada a Cornellà

Óscar Duarte (Masaya, Nicaragua, 1989) ha deixat la disciplina de l’Espanyol després de finalitzar el seu compromís amb l’entitat blanc-i-blava. El defensa de Costa Rica ha completat tres temporades i mitja com a blanc-i-blau en els quals ha disputat 57 partits oficials (6 de Copa) i ha aconseguit anotar un gol. El futbolista acaba contracte el 30 de juny i el club ha decidit no ampliar el seu compromís. El mae es va convertir en el primer fitxatge de Chen Yansheng quan es va fer amb les regnes del club al gener del 2016. La seva arribada va servir per apuntalar una defensa i un equip que lluitava per fugir de descens. Aquella mitja temporada de bateig (15/16) va ser la millor per l’internacional. De fet és l’any que més minuts ha gaudit. 1.195. La seva participació ha anat baixant amb el pas de les temporades: 1.123 (16/17); 990 (17/18); 657 (18/19). Les lesions ha matxucat al futbolista, especialment un trencament de lligament al març del 2018, quan tornava a mostrar la seva millor versió i enguany una pubàlgia que l’ha anat allunyant de la dinàmica de partits fins a l’extrem de passar a ser el quart central de l’equip per darrera de Naldo que va fer un gran final de temporada. A tot això, l’eclosió de Lluís López li ha jugat en contra. El central del filial ha debutat aquest any amb el primer equip superant la xifra de 500 minuts jugats en lliga.

Ara el club ja té enfilat el substitut de Duarte. L’escolliat és Bernardo Espinosa. El central del Girona tancarà en les properes hores la seva arribada a l’Espanyol convertint-se en el primer fitxatge d’aquesta temporada. El colombià ja estarà el dimecres 3 de juliol passant les diverses proves mèdiques amb la resta dels seus nous companys. Tot i això, ara una de les altres incògnites es veure com evoluciona el futur de Mario Hermoso que també s’hauria de desbloquejar en les properes 48 hores amb destinació a l’Atlético. L’Espanyol espera una contraoferta a l’alça dels colchoneros que es situï en 30 milions d’euros, més variables, per donar llum verda a la sortida del futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)