Espanyol

mercat

espanyol, el nou fitxatge

Matías Vargas és el tercer fitxatge de l’Espanyol

Espanyol. El club blanc-i-blau tanca la contractació de l’extrem a canvi de 10,5 milions d’euros. És la contractació més elevada de l’entitat. Signa per cinc temporades

Matías Vargas (Salta, Argentina, 1997) s’ha convertit en el tercer fitxatge de l’Espanyol per aquest curs 19/20. El futbolista argentí arriba a l’Espanyol a canvi de 10,5 milions d’euros de traspàs a Velez Sarsfield. L’extrem ha signat pels pròxims cinc anys i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros. És el fitxatge de l’estiu en clau blanc-i-blava. Un futbolista que estava en el radar de molts equips però l’Espanyol s’ha mogut bé per adquirir els seus serveis i ha superat altres ofertes que oferien més diners al futbolista. La clau ha estat la negociació pausada i insistent del director de futbol professional, Joaquín Pérez Rufete, que ha anat madurant l’operació i ha convençut al futbolista per mostrar-li que l’entitat barcelonina li oferia el millor ecosistema per créixer al futbol Europeu. La voluntat del jugador ha jugat a favor de l’Espanyol en el tram final de l’operació i també la del director esportiu de Vélez, Pablo Cavallero, exblanc-i-blau, que no va poder amagar les bondats de l’equip blanc-i-blau. I és que últimament, l’Espanyol s’ha convertit en un excel·lent club on potenciar el talent i l’ham de jugar l’Europa League també ha estat un al·licient que ha engrescat al futbolista. El monito Vargas està viatjant aquestes hores cap a Barcelona on arribarà a primera hora del matí de dilluns. Un cop superi les proves mèdiques i signi el seu nou contracte, el jugador es desplaçarà fins a Navata per unir-se a la plantilla de David Gallego a TorreMirona. Serà presentat davant els mitjans de comunicació el proper dimecres a les 17.00h a l’Auditori Joan Segura Palomares del RCDE Stadium.

El futbolista es converteix en la incorporació més elevada de l’entitat superant els 10 milions pagats el curs anterior per Borja Iglesias. I és que el club barceloní ha pagat 10,5 milions per aquest extrem. La força més gran de tresoreria del club, amb l’afegit de la inflació del mercat, fa que l’Espanyol visqui quatre estius consecutius pujant la seva escala d’inversió en les contractacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)