Espanyol

primer amistòs

Peralada 0 - 6 espanyol

Una estrena amb bon peu

Amistós. El projecte de Gallego ofereix bones sensacions a només vuit dies de l’inici de la prèvia de l’Europa League; tot i això, signa una golejada excessiva contra un Peralada molt combatiu i entregat

Peralada 0 Espanyol 6

PERALADA:Aroca; Carles, Canal, Romero, Guille; Iván, Èric, Ritxi; Arnau, Ferrón, Pime. També van jugar: Rubén Sánchez, Cunill, Pep Piany, Dembo, Sergi Bas, Aleix Caball, Pascu, Biel Font i Marc Borràs.ESPANYOL:Diego López; Javi López, Bernardo, Mario Hermoso; Granero, Darder, Víctor Sánchez, Melendo; Ferreyra, Borja Iglesias. També van jugar: Joan Garcia, ‘Pipa’, Lluís López, Naldo, Dídac Vilà, Pol Lozano, Álex López, Iturraspe, Nico Melamed, Puado, Víctor Campuzano.GOLS:0-1 (21’) Melendo; 0-2 (28’) Facundo Ferreyra; 0-3 (55’) Pol Lozano; 0-4 (80’) Pipa; 0-5 (89’) Melamed; 0-6 (90’) Javi Puado.ÀRBITRE:Martín Vargas. No va assenyalar cap targeta.PÚBLIC:Municipal de Peralada. Uns 500 espectadors van veure el partit en directe. Biel Ribas, jugador de les categories inferiors del Peralada, va fer el servei d’honor. El jove futbolista ha superat els problemes cardíacs i continua jugant a futbol. Un exemple de superació.

L’Espanyol de David Gallego va arrencar ahir oferint bones sensacions contra un combatiu Peralada que, amb només quatre sessions d’entrenament i un equip totalment remodelat, va plantar cara a tot un equip de primera divisió. La golejada, vistos els mèrits globals, va ser excessiva, però la qualitat dels blanc-i-blaus en els últims metres i el salt de categoria van marcar la diferència.

Un amistós en què l’atenció prèvia se centrava en l’alineació que faria el surienc. El tècnic va alinear d’inici Borja Iglesias i Mario Hermoso. El soroll del mercat no afecta Gallego, que ja havia advertit en la prèvia que els dos futbolistes (en negociacions avançades per deixar el club) jugarien sense discussió. Dit i fet. Gallego va donar minuts al gruix de la plantilla. Era la idea primerenca. Posar quilòmetres a les cames a vuit dies del primer partit de la prèvia de l’Europa League. Moment per veure els primers detalls del llibre d’estil del surienc. Un 4-4-2 per començar amb Borja i Ferreyra, de referència ofensiva, i a l’eix central va debutar Bernardo al costat de Mario Hermoso. El Peralada va començar el partit de manera descarada i sense por. Els deixebles d’Albert Carbó carburaven bé i pressionaven a l’àrea de Diego López. Tot i els dubtes inicials, l’Espanyol va afinar el seu estil de joc i Ferreyra i Bernardo van gaudir d’un bon parell d’ocasions. El pas dels minuts va incrementar els problemes defensius del conjunt local. Una gran maniobra de Melendo, amb un teva-meva amb Borja Iglesias, va servir per anestesiar la línia de contenció empordanesa. El petitó, amb un gest tècnic, es va desfer de dos jugadors i va fer el primer gol. El gol va fer mal a un Peralada que anava a remolc. Les diferències de categoria es van fer evidents, i més amb la pressió alta que feia l’Espanyol a instàncies de Gallego des de la banda. Precisament, aquest va ser un dels detalls tàctics més importants del partit. Pressió alta i recuperació després de pèrdua que va anar desfent els homes de Carbó. Una desatenció per la banda dreta va ser el pròleg del segon. Passada en profunditat de Sergi Darder per a Javi López. El capità va arribar sol a la línia de fons i va fer una assistència cap enrere per a Ferreyra, que no va fallar en la definició.

La força del planter

Gallego va canviar tot l’equip en la segona part, amb una presència més gran dels joves futbolistes del filial, que van deixar clares les ganes d’agradar i de fer-se un lloc en els plans del surienc. Entre els nous fitxatges, va debutar Iturraspe. El Peralada també anava dosificant els seus homes i Rubén Sánchez es va erigir en el gran protagonista signant dues aturades de mèrit per evitar una golejada més àmplia de l’Espanyol, però al final el major ritme i preparació dels barcelonins es va notar. Els gols dels visitants van anar caient. Pol Lozano va signar un autèntic golàs i, en el tram final del partit, els deixebles de Gallego van tancar la golejada amb gols de Pipa, Melamed i Puado. Massa càstig per al conjunt de Carbó, que marxa amb el cap ben alt.

TITULARS

Hermoso i Borja van jugar 45 minuts malgrat la seva situació en el mercat
Tenim un any molt dur i, el primer pas, és creure en el model de joc. Portem 12 dies de treball i estic satisfet
David Gallego
entrenador DE L’eSPANYOL
Les sensacions són positives. L’equip està assimilant la nostre idea, hi ha molta predisposició, al marge del resultat, estic content
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)