Espanyol

El capità agafa la paraula

Espanyol. Víctor Sánchez va repassar ahir el primer mes de l’etapa de David Gallego, va assegurar que es troba bé físicament i va avisar que el duel contra el Lucerna no serà gens fàcil

Sempre és agraït escoltar un capità abans d’un partit transcendental. Engresca i centra el focus d’atenció. Abans de marxar cap a Suïssa per disputar la tercera fase prèvia de l’Europa League contra el Lucerna, Víctor Sánchez va mesurar cada una de les seves paraules a la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque i va voler ser molt moderat en cada tema que es va posar sobre la taula: va assegurar que l’equip està en la bona línia però que encara no es poden fer volar coloms perquè hi ha molt marge de millora, i va assumir que l’Espanyol és superior al conjunt suís però que s’ha d’anar amb molt de compte.

Paraula continguda d’un capità que es troba bé físicament i que en el primer mes de l’etapa de Gallego ja ha pogut esborrar el mal regust de l’any amb Rubi. “Va ser molt complicat per a mi tot i el bon curs de l’equip”, va admetre ahir. “Aquest estiu he treballat molt per arribar bé físicament. Soc un jugador que depèn molt d’això. I, a sobre, l’entrenador m’està donant confiança. Em trobo a gust amb el sistema”, hi va afegir Víctor Sánchez.

Un sistema i unes idees que, segons el capità, han entrat molt bé dins el vestidor. “Estem assimilant conceptes que vol el mister. Té una manera de jugar en què has d’interpretar coses durant el partit i és complicat d’entendre i d’assimilar. Serà llarg, però ja estem millor que quan vam començar”, va analitzar ahir. “Amb els partits que venen ara, veurem en quin nivell estem”, hi va afegir.

El partit de demà contra el Lucerna suís serà una primera pedra de toc contra un rival que, a priori, és inferior. “Segur que serà un equip més competitiu que l’Stjarnan. Quan vaig estar a la lliga d’allà em va sorprendre el nivell. Tenen jugadors forts i hi havia qualitat. No hem de pensar que serà fàcil. Tant de bo ho encarrilem en l’anada, però serà complicat”, va dir el blanc-i-blau d’un equip que arriba amb més rodatge que l’Espanyol i amb tres partits de la lliga suïssa a les cames. “Tenir la tornada a casa et dona avantatge i és el que segurament escolliríem tots”, hi va afegir Víctor Sánchez.

Paraula de capità, continguda i responsable, abans de marxar avui cap a Suïssa.

EL PROTAGONISTA

L’any passat va ser molt complicat per a mi. Aquest estiu he treballat molt per arribar bé, estic còmode i el ‘mister’ em dona confiança
El Lucerna serà més competitiu que l’Stjarnan. No ho encarrilarem en l’anada
Víctor Sánchez
capità de l’espanyol

Una llista amb baixes significatives

David Gallego va donar ahir una llista de convocats de 20 jugadors per viatjar cap a Suïssa. Hi destaquen dues baixes significatives; Esteban Granero i Ander Iturraspe, que no tenen cap problema físic, no seran a l’expedició blanc-i-blava. El migcampista madrileny va ser titular en l’anada de l’anterior eliminatòria contra l’Stjarnan però ja no va jugar en la tornada a Islàndia. Per la seva banda, el basc va tenir uns minuts dijous passat però tampoc va anar convocat en l’anada a l’RCDE Stadium. ‘Pipa’ i Álex López tampoc van entrar ahir en la llista de Gallego. Qui sí que hi va a entrar és Matías Vargas, que podria debutar demà amb l’Espanyol en un partit oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)