Espanyol

Paloma Fernández s’acomiada després de set temporades

Espanyol. La capitana posa punt i final a la seva etapa en l’equip blanc-i-blau per “buscar nous reptes”

La capitana de l’Espanyol femení, Paloma Fernández, ha tancat la seva etapa com a blanc-i-blava després de set temporades en el club. Fernández, ha comunicat que no continuarà després que hagi quedat tancada abans d’hora la temporada 2019/20 a la lliga Iberdrola, per culpa de la pandèmia de coronavirus, sense que l’Espanyol hagi baixat de categoria.

En un comunicat, publicat des de les xarxes socials de l’Espanyol, la jugadora assegura que, després d’una decisió “molt meditada”, marxa del club de la seva vida per qüestions personals. “Necessito canviar i reinventar-me, necessito nous reptes esportius, noves rutines i estímuls. He arribat a un punt d’esgotament psicològic i d’estancament personal del qual necessito sortir”, explica.

L’Espanyol li ha agraït la seva professionalitat i l’esforç demostrat durant la seva etapa com a jugadora blanc-i-blava i li ha desitjat èxits, personals i professionals.

Paloma Fernández va fitxar pel conjunt espanyolista l’estiu del 2013, procedent del Torrelodones. Amb la samarreta blanc-i-blava ha disputat 200 partits oficials, ha marcat 32 gols en lliga, i l’any 2013 va aconseguir el títol de la Copa Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)