Espanyol

Primer pas per al retorn

Espanyol. La plantilla blanc-i-blava se sotmet als test PCR previs a l’inici de la pretemporada i a les proves físiques que signifiquen el punt de partida de la temporada 2020/2021

Encara no se sap exactament quins equips hi haurà a la segona divisió A la temporada vinent –falta per decidir l’últim equip que puja a primera–, però a la lliga ja n’hi ha alguns que matinen i han començat la pretemporada. És el cas de l’Espanyol, que ahir va sotmetre la seva plantilla a les proves PCR que han d’autoritzar el retorn als entrenaments. De la mateixa manera, els jugadors van passar les proves físiques –en un centre mèdic i en el terreny de joc, per grups– prèvies a les sessions que dirigirà Vicente Moreno a partir de dimecres si les proves surten negatives.

El tècnic per ara és l’única cara nova de l’Espanyol, que comença el curs amb l’objectiu de tornar a la primera divisió. La plantilla avui ha estat citada, 24 jugadors sense Corchia, Naldo, Calleri, Iturraspe i Ferreyra, que han finalitzat els seus contractes, ni tampoc Bernardo, que ha de tornar al Girona, malgrat que la intenció de l’Espanyol és retenir-lo un cop acabada la cessió. Tampoc no hi són encara Fran Mérida i Keidi Bané, que es presumeixen com els primers fitxatges, malgrat que l’acord encara no està tancat, tot i que va per molt bon camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)