Espanyol

Víctor Sánchez diu adeu

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau confirma la sortida del tretzè jugador amb més partits de la història del club (270) i posa punt final a una etapa de vuit temporades i mitja

L’Espanyol i Víctor Sánchez s’han alliberat del compromís que els unia després d’arribar a un acord per resoldre el contracte del futbolista, que acabava el juny del 2021. Des de feia dies, el rubinenc sabia les intencions del conjunt blanc-i-blau, que vol fer foc nou en un any vital en què ha d’intentar pujar a primera divisió.

Víctor Sánchez, doncs, tanca una etapa de vuit temporades a l’Espanyol, on s’ha convertit en un futbolista històric. El rubinenc ha disputat 240 partits, 214 dels quals de titular; i és el tretzè futbolista amb més partits en la història de l’equip, al davant de Dani Solsona i Carlos Kameni. A més, també és el jugador més amonestat (107), al davant de Mauricio Pochettino, l’entrenador amb qui va començar la seva etapa a l’Espanyol l’any 2011.

D’aquesta manera, l’Espanyol del curs a la segona divisió continua prenent forma després de les renovacions de Diego López, Dídac Vilà i Wu Lei. En els pròxims dies es pot oficialitzar la marxa de Javi López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)