Espanyol

Vicente Moreno: “No podem estar contents”

Espanyol. “Estàvem avisats”, ha dit el tècnic blanc-i-blau que ha remarcat els problemes de circulació de pilota del seu equip davant del Rayo. “El més just era un empat i una acció aïllada ha decantat el partit”

“La felicitat no pot ser completa”, ha dit de forma resignada el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, després d’encaixar la primera derrota de la temporada davant del Rayo. Un partit marcat per la nul·la presència ofensiva dels seus deixebles que s’han ennuegat amb el joc del Rayo. “Hi ha coses a millorar tant en la victòria com en la derrota. Avui no podem estar contents. Estàvem avisats que era un partit difícil”, ha argumentat el tècnic de Massanassa que s’ha lamentat de la poca producció de joc dels seus homes amb la pilota. “Avui hem generat menys que en partits anteriors on si hem tingut ocasions. Hi ha hagut poques ocasions per tots dos equips. No hem estat còmodes i no hem trobat espais. Ens ha costat adaptar-nos però quan passa això cal adaptar-se al partit i jugar el què demanda les circumstàncies. Tampoc la gespa ens ha ajudat amb la circulació de pilota però no és excusa. Hi ha hagut molta igualtat i s’ha pogut resoldre per una acció aïllada que s’ha decantat per part del Rayo”.

Per últim, el preparador ha tornat a insistir en com s’ha d’encarar el futur. “Érem dos equips de nivell i ens ha costat adaptar-nos a les circumstàncies. A vegades no es pot i cal adaptar-se a una altra mena de joc. Hem intentat buscar un punt però no ha pogut ser. El més just era un punt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)