Espanyol

Dos positius per Covid

Crisi Sanitària. El club blanc-i-blau informa que ha detectat dos casos positius a la plantilla tot i que no especifica si són jugadors o del cos tècnic. El club, pendent de noves proves PCR a 24 hores de jugar davant el Fuenlabrada

L’Espanyol ha informat de dos casos positius de COVID-19 dins de la seva plantilla després de les proves PCR que van ser practicades ahir a la totalitat de la plantilla, jugadors i cot tècnic. Seguint els protocols sanitaris, de LaLiga i del club, les dues persones han estat aïllades immediatament en els seus domicilis i no presenten símptomes de moment. El club no ha indicat si són futbolistes o bé membres del cos tècnic, però ara l’atenció està a esbrinar si hi ha més contagiats. Davant d’aquest resultat, aquesta tarda es farà un nou test PCR a tots els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip per delimitar si hi ha més contagis dins del grup.

Aquests dos contagis arriben 24 hores abans de jugar el duel contra el Fuenlabrada i pot incidir, de manera directa, en la llista de convocats que haurà de fer Vicente Moreno. El tècnic té previst fer la roda de premsa prèvia al duel de demà aquesta tarda (16 h.) tot i que sembla que fins a última hora d’avui o primera hora de demà no coneixerà, amb exactitud, amb quins jugadors podrà comptar. El club feia setmanes que tenia controlat els casos d’infecció, però és evident que l’entrada de la variant britànica, que és més contagiosa, també ha tocat de ple el món del futbol. Cal recordar que el Mirandès ha ajornat el seu partit d’avui contra el Tenerife i el de l’anterior jornada contra el Rayo Vallecano pel brot de COVID-19 que té a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)