Espanyol

Vicente Moreno: “Hem saldat el nostre compte”

Ascens a primera. El tècnic s’ha mostrat feliç per l’ascens. “Tot ha estat molt difícil. Ens han dit que erem el pressupost més alt però només amb això no es puja. Ho hem aconseguit pel nostre treball i esforç”

Vicente Moreno és un home feliç. El tècnic ha aconseguit avui a Saragossa el seu quart ascens com a tècnic i s’ha tret un pes de la motxilla. “Hem saldat el nostre compte”, ha assenyalat per enviar un missatge. “Tot ha estat difícil. Hem escoltat tota la temporada això del pressupost més alt i no sempre el que tenen el pressupost més alt pugen”, ha apuntat el tècnic que ha subratllat. “Hem pujat perquè hem treballat i aquest ha estat un any molt dur”, ha insistit el tècnic que ha posat en valor la feina diària. En aquest sentit, el tècnic ha parlat de l’arenga abans del partit dins del vestidor. “El mateix David s’ha emocionat i ho ha passat molt malament. Som molt feliços i ens alegrem per l’afició de l’Espanyol. És una sensació d’alegria enorme i en retrobarem amb la nostra afició a primera divisió.

El tècnic de Massanassa també ha dedicat aquest triomf a la seva família. “Ells sempre estan al darrere en els mals moments i la primera dedicatòria va per ells però també pels nostres aficionats que ens han acompanyat des de la distància”, ha dit l’arquitecte i el gestor d’aquest ascens: Vicente Moreno Peris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)