Cop de fre a l’ambició del Girona

Divisió d’honor juvenil

Girona 1 Saragossa 2

GIRONA:Joel, Callís, Oriol Comas, Loïc, Palacios (Marc Cintas, 75’), Adrià (Andoni, 75’), Unai Hernández (Iker Garcia, 80’), Nil Sauret, Kemo, Dawda i Farnós (Ureña, 65’)SARAGOSSA:Calavia, Luna, Jay, Rubi (Nieto, 80’), Ángel López, Vaquero, Cortés (Chema, 85’), Vallejo, Cuenca (Marvin, 65’), Conte i Mata (Vetes, 85’)GOLS:1-0 (8’) Farnós, de penal. 1-1 (51’) Cuenca. 1-2 (92’) Marvin.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Unai Hernández i Ureña, del Girona, i Vallejo, del Saragossa.T.V.:per dues grogues al visitant Conte (55’).COMENTARI:El Girona juvenil s’hauria pogut permetre somiar, però va ensopegar contra el Saragossa, en un partit que tenia pendent, i veu frenats els objectius més ambiciosos. El conjunt gironí va començar bé, perquè un penal clar comès a Dawda va permetre a Farnós fer l’1-0. Amb el vent en contra en la primera part, els gironins van veure com el Saragossa duia la iniciativa, però hi havia ben poc perill a les dues àrees. Kemo en va tenir una per al Girona (28’) i els aragonesos van buscar l’empat en una jugada a pilota aturada. Els gironins confiaven fer un pas endavant en la segona part, amb el vent a favor, però de seguida va arribar l’1-1, en una centrada que Cuenca va recollir des de la frontal (51’). Poc després, el Saragossa es va quedar amb deu jugadors i va decidir prioritzar l’ordre al darrere, cosa que va dificultar la feina als blanc-i-vermells. El Girona, després de dues ocasions de Farnós, va arriscar perquè el punt li servia de poc. I quan semblava que ja res faria moure l’empat, va arribar la galleda d’aigua freda. En el temps afegit, una falta lateral a favor del Saragossa es va convertir en l’1-2, de Marvin, que va acabar d’ensorrar les expectatives més ambicioses del conjunt d’Àlex Marsal.