Girona

Juanpe: “Veig l’equip molt bé, som un bloc per sobre de tot”

Juanpe passa revista del moment del Girona en la setmana que l’equip s’enfronta a l’Sporting, un rival directe

Juanpe Ramírez ha parlat aquest migdia en roda de premsa i ha analitzat el moment del Girona, que dilluns rep l’Sporting, un rival directe en la lluita pel play-off.

La pressió

“És veritat que venim en una dinàmica que tots els equips desitjarien, victòria rere victòria, ja són quatre i a part d’això amb molt bones sensacions, de joc i de fer les coses bé. “

Quants punts?

“Sincerament a aquestes alçades no estem fent càlculs, estem molt centrats en el seguent partit. Sembla tòpic, pero portem setmanes fixant-nos només en el rival que tenim davant. Ens ha anat bé i mirarem de fer-ho. Guanyar cada partit és el que ens donarà arribar a l’objectiu”

Objectiu sisè?

“L’objectiu és posar-se a playoff. Som allà i lluitarem fins al final. Hem de fer molts punts. No queda un altre que guanyar i guanyar. Tenim el goal-average perdut amb els equips de la zona de play-off.”

L’Sporting

“Després de tants partits sense guanyar, segur que la victoria de dilluns els donarà un respir. Quan estas en mala dinàmica el què vols és jugar contra un rival directe i això és el què es trobaran.”

Moment personal i col·lectiu

“Em trobo en el millor moment de la temporada. Me l’he passat lesionat i ara amb els partits m’estic trobant bé. A l’equip el veig també bé. El bloc destaca per sobre de tot, l’afició també s’hi sent identificada”.

Djuka

“Estudiem a tots els rivals. Sí és veritat que Djuka aquest any està marcant gols però de l’Sporting destaco el seu bloc. Fan un gran treball defensiu i serà molt difícil tan en atac com en defensa. “

Una final?

“Portem jugant finals des de fa moltes jornades. Ens estem centrant en cada partit i ens està funcionant. No serveix de res pensar en el rival de la penúltima jornada si a l’immediat no el guanyes. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)