Espanyol

Omar el Hilali busca el seu lloc

Espanyol. El lateral dret, de 17 anys, ha debutat en la lliga i s’ha convertit en un dels futbolistes de més projecció. El de l’Hospitalet vol continuar creixent en una posició on hi ha un clar ‘overbooking’

El lateral dret és una posició on l’Espanyol té per triar i remenar. El club va fitxar l’estiu passat Miguelón i Óscar Gil, però també s’hi ha sumat Omar el Hilali, sense oblidar Víctor Gómez, cedit al Mirandés i escollit millor lateral dret de segona. L’Espanyol té un problema i especialment Vicente Moreno, que haurà de veure amb qui es queda en una posició on té un clar overbooking. Els moments i les exigències de cadascun dels integrant són diferents. Miguelón, Gil i Víctor Gómez lluitaran per quedar-se en el primer equip. Víctor és el que parteix amb desavantatge a ulls del club a l’hora de ser-hi aquesta temporada i l’entitat li busca una cessió, però caldrà veure què passa en la pretemporada, on es podria girar la truita.

Enmig d’aquesta lluita, hi ha la figura d’Omar, que ha aprofitat les lesions de Miguelón i Óscar Gil per debutar el 4 d’abril passat a Albacete amb només 17 anys. El de l’Hospitalet de Llobregat és un dels jugadors amb més projecció del planter. Aquest any ha passat directament del Juvenil B al filial i ara vol continuar entrenant-se en dinàmica del primer equip per seguir guanyant pes a ulls de Vicente Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)