Espanyol

Vicente Moreno: “Hem fet prou per deixar el partit resolt”

Espanyol. “Hem deixat escapar una oportunitat d’haver sumat els tres punts”, ha lamentat el tècnic blanc-i-blau que ha confirmat la sensació “amarga” que li deixa l’empat

El partit ha estat una roda de sentiments. A l’inici no hem estat bé i tens una mica aquesta ràbia per no haver traslladat el que volíem, però tot i això, hem tingut bones aproximacions i hem estat millor que l’Elx. A la segona hem fet 35 minuts on hem fet prou per deixar el partit resolt. Hem sigut molt superiors. En la part final, ells han pressionat i no hem trobat aquest tercer gol que mereixíem. Després hem tingut aquell accident que ha donat l’empat. Cal valorar el punt perquè hem jugat davant un gran equip”, ha dit el tècnic que no podia amagar la seva decepció. “Hem deixat escapar una oportunitat haver sumat els tres punts, però també hem pogut perdre el final. Si l’empat és just? Això ja ho deixo per a vosaltres” ha matisat el preparador que ha lamentat la sensació “amarga” que li deixa el partit.

D’altra banda, el tècnic també ha parlat del debut de Yangel Herrera. “Es nota que és un jugador amb experiència i nivell. Segur que anirà a més. Avui ha jugat 25 minuts i estàvem a l’expectativa”. En aquest sentit, ara el tècnic està pendent de l’estat mèdic d’Óscar Gil que ha tingut un problema al genoll. “Caldrà veure quina és la seva evolució. Ara no podem dir res”.

Vicente, lesionat.

L’anècdota del partit ha estat Vicente Moreno. El tècnic s’ha lesionat en fer un esprint al final del partit i ha notat una punxada en el bessó. Això ha obligat al departament de premsa de l’Espanyol ajornar uns minuts la seva roda de premsa, de fet, Fran Escribá, entrenador local, ha comparegut abans quan el protocol de la lliga indica el contrari. “El que no m’ha passat mai com a jugador, un trencament fibril·lar, m’ha passat ara com a entrenador. El final de partit ha estat intens”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)