Espanyol

Vicente Moreno: “Tots els equips cometen errors. No s’han de fer drames”

Les paraules del tècnic de l’Espanyol abans del partit que el conjunt blanc-i-blau juga demà contra l’Athletic Club

Vicente Moreno ha parlat en roda de premsa abans del partit que l’Espanyol juga demà davant de l’Athletic Club al RCDE Stadium. Les seves declaracions:

L’estat d’Óscar Gil i Melendo

“Tenim 24 hores per davant i hem de veure com es troben avui. A veure què diuen els doctor, a veure què diuen ells. Hem d’esperar. Avui no donaré informació respecte els lesionat. Tampoc tinc molta informació, quan la tinguem prendrem decisions. No puc dir res”.

Una victòria per superar al Barça provisionalment

“No parlo d’hipòtesi. Volem guanyar per nosaltres. Seria important per nosaltres guanyar i donar continuïtat. Tenim molts motius prou importants per guanyar. Hi ha moltes motivacions per al partit de demà”.

Diferent rendiment a fora i a casa com a entrenador

“Hauria de treure una comparativa amb la resta d’entrenadors a veure quines estadístiques tenen a fora i a casa. A partir d’aquí podria opinar. No sé, crec que deu ser una tònica habitual en la resta d’entrenadors, però entenc que deu ser el més habitual.

Yangel, Aleix Vidal, Puado i Miguelón. Estan per jugar?

“Keidi Bare esta descartat per lesió. Dels que em dius, nn’hi ha que estan disponibles, hem de veure les seves sensacions i el qu¡è diuen els metges perquè això no és el que decideixi jo exclusivament. Quan un jugador surt de lesió el més aconsellable és anar poc a poc i no posar-lo de cop. En principi podran anar convocats”.

Situació anímica de l’equip

“El futbol és un esport d’encerts i errors. sinó no hi hauria gols. Si tens menys errors millor, però ho vivim amb naturalitat. Tots els equips cometen errors. No s’han de fer drames de les errades”.

Wu Lei entra poc en joc

“Toca menys pilota que un migcampista, perquè un migcampista li passa més la pilota i Wu Lei juga a davant i a la banda. És un magnífic jugador, creiem en ell, tenim confiança en ell i com qualsevol jugador de l’equip té dies millors i altres de pitjors, cosa que també va en funció de com està l’equip. Amb Wu estic agraït perquè la prediscposició que té amb l’equip és màxima, sempre té oportunitats de gol i hem d’estar tranquils amb ell. Estem contents amb ell”.

Diego López fa 40 anys la setmana que ve.

“Diego aporta molt. Experiència, saber estar, vivències perquè les ha viscut de tots colors i, a més, rendiment. No cal que expliqui jo la seva trajectòria ni del nivell que ha ofert a tot arreu on ha jugat. Estem contents perquè ens ajuda tan al camp com a fora”.

El rival, l’Athletic

“És l’equip que més corre de la primera divisió, que més intensitat posa, que més esprinta... a nivell condicional és l’equip més fort de primera divisió. Aquesta és la realitat. Ve d’una aturada de 20 i pico dies sense competir i té aquesta frescor i ho va demostrar l’altre dia contra el Vila-real. És el què ens trobarem; un equip que incomoda, que mossega, que dificulta molt. Tenen un gran entrenador i apareixen molts dels mecenismes que treballen. Estan fent una gran temporada. Tenen qualitat en els seus jugadors i un gran entrenador.”

“Han perdut un partit només a la lliga, han rebut poquíssims gols. té jugadors a la part de dalt de molt nivell, de molta velocitat. Ho hem de tenir en compte, ens hem de preocupar per nosaltres i intentar fer un bon partit per guanyar-lo”.

Fatiga de l’equip

“Estariem millor si tinguéssim la setmana neta. Aquest partit, tan a noslatres com a l’Athletic ens ve en un marge curt. La gent es professional, descansa, treballa per estar bé”.

Marcelino, un mirall?

“No m’hi veig reflectit. És un entrenador de molt nivell i que té una trajectòria molt ample. És un dels entrenadors dels que em sembla bo. Sempre s’hi aprèn. He anat a veure’l entrenar i és una referència”.

Minuts pels que han jugat menys

“En una plantilla som 20 i pico jugadors i intentem cada setmana fer un onze amb el que tinguem més possibilitats de guanyar el partit. Pots tenir un jugador que esta en molt bona forma però malauradament ha d’esperar. No rotarem per rotar. Decidirem per sensacions dels jugadors, pel què percebim nosaltres. Intentarem decidir l’onze mirant les variables que creiem que ens donaran més possibilitats per guanyar”.

L’afició, al RCDE Stadium

“La nostra afició és determinant sempre, independentment del número que vingui. L’altre dia a Elx va ser espectacular la gent que va venir i la pena va ser no poder dedicar la victòria. Demà és un partit difícil i tot el què sigui aquest suport que hem tingut habitualment els jugadors ho notaran. Estem agraits i animem a que segueixin en la línia perquè tenen molt a dir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)