Espanyol

Aleix Vidal: “Els números del Barça a casa són espectaculars”

El futbolista de l’Espanyol Aleix Vidal, amb passat al Barça, ha atès els mitjans després de l’entrenament d’aquest matí i hia parlat del derbi de dissabte al Camp Nou.

Les seves sensacions

“Crec que ara estem en un bon moment. El que més em preocupava quan vaig arribar era l’aspecte físic, però em veig molt bé. Estic content”.

Les armes al Camp Nou

“Encara no hem aconseguit la victòria a fora i aquest partit serà igual de complicat o més que els que ens han tocat fins ara. Em baso en els números, i els del Barça a casa són espectaculars. Som conscients que serà molt complicat, però estem en un bon moment i estem fent les coses bé. Per guanyar allà, ho has de fer tot perfecte i que ells no tinguin el dia. Esperem que així sigui”.

De lateral dret

“És el rol que m’està tocant. Per desgràcia, em va tocar jugar de lateral perquè es va lesionar Óscar Gil i Miguelón venia d’una lesió. Jo he de treballar; tampoc soc ningú per dir on he de jugar. Sigui on sigui, intentaré donar el millor de mi”.

El punt feble del Barça

“Per molt que la gent vulgui fer veure una història que no és real, el Barça és un dels millors equips com a local. A fora no els està sortint tan bé, però els visitants som nosaltres. No ens volem posar en coses que no ens interessen perquè seria començar perdent. Estem tranquils, i segur que serà un bon espectacle”.

Els mateixos punts que el Barça

“Per mi, serà el primer que jugaré com a perico. Nosaltres estem sentint que la gent ens dona suport i que tenim la seva força, que és el que necessitem. El que passi a casa del veí, m’interessa més aviat poc.”

El debut de Xavi

“No sé què pot estar passant allà. Em preocupa el que passa aquí. Estem tranquils perquè sabem que tenim la nostra gent, que ens donarà suport”.

Com s’afronta un derbi?

“Com he afrontat tots els que he jugat. Jo vaig ser molt clar en dir que ho deixaria tot per l’equip que em dona de menjar. Hem tingut la sort de jugar derbis bonics, i ara em tocarà jugar amb l’altra samarreta i no serà menys. La nostra intenció és anar a fer les coses bé. Durant el partit, no hi ha amics.”

Esperen pressió del públic al Barça?

“No sé com està la situació allà. Puc dir que, com a futbolista, com més gent vagi als estadis, millor. Si el Camp Nou s’omple, millor serà l’espectacle”.

El primer sense Messi

“Lògicament, els números que feia Leo quan estava al Barça, ara l’han de fer els que hi són. Serà un partit molt complicat, encara que no hi hagi jugadors com Leo. Som conscients que serà un partit molt dur, que ells estan fent bé les coses al Camp Nou, i s’ha d’ajuntar que tu ho facis tot bé i que ells no tinguin el seu dia.”

Dani Alves

“No em preocupa, la veritat. He coincidit amb ell, tenim bona relació, però són temes en què ni vull ni m’he de posar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció