Espanyol

El llistó s’eleva molt

Espanyol. Amb la intenció de corregir la davallada de la segona part a Cadis, l’equip blanc-i-blau rep un Betis en plena forma i carregat d’arsenal

Només tres dies després de la visita a Cadis, l’Espanyol obre aquesta nit (21 h) una altra jornada de lliga. El record del partit al Nuevo Mirandilla és fresc, perquè el conjunt de Vicente Moreno hi va combinar la superioritat nítida de la primera part amb una davallada difícilment defensable en la segona. “Diria que vam fer una primera part excepcional, espectacular. Vam tenir l’accident que el rival, sense fer res, es va trobar l’empat, més per un error o regal que per mèrit seu. Fa mal, motiva el contrari, i espanta”, recordava el tècnic blanc-i-blau. “Ens agradaria tenir la capacitat que els 90 minuts fossin com la primera part, però això és complicat fins i tot per al Bayern.” I avui no arriba el conjunt bavarès, però sí un dels més potents, contundents i animats de la lliga.

El Betis, tot i que haurà de jugar dos partits lluny del Villamarín arran de la suspensió del derbi sevillà pel llançament d’un pal que va impactar en Joan Jordan, viu un moment dolç. No només va eliminar el Sevilla en la copa, sinó que col·lecciona alegries i molts gols en la lliga. El lideratge de Fekir, la lucidesa de Canales, l’encert de Juanmi i el retrobament de Borja Iglesias fan del conjunt de Pellegrini un equip temible. “No només és la classificació, que ja diu prou, sinó també el joc, el nivell dels jugadors que tenen, la inversió que hi ha en la plantilla, el bon entrenador que tenen. Són moltes les raons per les quals estan lluitant ara a dalt”, admetia el tècnic de Massanassa, conscient que l’Espanyol haurà de fer moltes coses bé. “Nosaltres som molt sòlids a casa i necessitarem l’ajuda de la nostra gent. Però tenim la il·lusió de fer les coses bé, guanyar el partit i, quan acabi, quesiguem feliços de manera conjunta amb els nostres aficionats.” El tècnic recupera Pedrosa i Keidi Bare, però perd per sanció Cabrera i tampoc tindrà a punt encara Yangel Herrera. Amb dos empats i dues derrotes des del triomf amb què va tancar el 2021, l’Espanyol busca recuperar el somriure. Superar el Betis seria el millor remei, però el repte és de molta dificultat.

7 Partits guanyats 11

6 Partits empatats 4

8 Partits perduts 6

25 Gols a favor 37

26 Gols en contra 24

LA PRÈVIA

Ens agradaria tenir la capacitat que els 90 minuts fossin com la primera part a Cadis, però això és complicat fins i tot per al Bayern
Són moltes les raons per les quals estan lluitant a dalt. Juguen molt bé a futbol i tenen facilitat per marcar gols
Vicente Moreno

Vilhena, l’únic si no hi ha sortides

X.M.

Presentat ahir al migdia, abans de fer el primer entrenament amb els nous companys, Tonny Vilhena s’oferia a debutar, però Vicente Moreno va ser més prudent: “No juga des del 12 de desembre, i li faran falta alguns entrenaments”, explicava el tècnic, que va destacar la polivalència del futbolista cedit pel Krasnodar. És el primer fitxatge, i l’únic si no hi ha cap més sortida (Vadillo se’n va anar al Màlaga). “Tenim 25 fitxes i el límit ocupat i veurem què passa”, va explicar el director esportiu, Rufete, que va enviar un missatge als representants de Melendo: “Si les dues parts volen estar aquí, arribarem a un acord. Si l’altra part no ho té tan clar ja veurem què passa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)