Espanyol

Loren: “L’aturada ens ha anat bé per corregir certs aspectes”

El davanter de l’Espanyol Loren Morón ha parlat aquest migdia als mitjans del club per analitzar l’important partit de dilluns a San Mamés contra l’Athletic Club (21h). El davanter andalús creu que aquestes dues setmanes de desconnexió poden haver estat molt útils per l’equip. “Pels jugadors l’aturada va bé per desconnectar i hem pogut treballar i corregir certs aspectes. En el nostre cas feia falta perquè en els últims partits les coses no van anar com volíem i aquestes dues setmanes ens hem centrat en això. Hem millorat perquè no torni a passar”, comenta Loren, que espera que l’Espanyol recuperi la seva millor versió ben aviat: “Estàvem molt bé, de fet la primera volta a casa és impecable, però vaja. També parla molt bé de l’equip que després d’aquesta baixada del rendiment tinguem la sensació de no haver fet els deures. Això parla bé de l’ambició de l’equip, i és que volem millorar per estar el més amunt possible”.

Sobre la cita de dilluns a San Mamés Loren sap que no serà un partit fàcil, i és que l’Athletic arriba amb la confiança pels núvols després d’eliminar el Madrid a la copa. “Sabem que serà un partit complicat perquè venen en una molt bona dinàmica, però tenim tota la il·lusió de puntuar a un camp difícil. És com una final per nosaltres”, valora l’andalús, content de la millora dels resultats a domicili: “Abans era el nostre tendó d’aquil·les i ara sembla que és al revés, així que volem seguir amb la bona ratxa a fora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)