Espanyol

L’Espanyol col·labora en una acció humanitària amb famílies ucraïneses

El club blanc-i-blau ho fa juntament amb l’associació ‘És per tu’

L’Espanyol i l’associació ’És per tu’ inicien avui un viatge a Radymno (Polònia), ciutat fronterera amb Ucraïna, amb finalitats humanitàries. El club blanc-i-blau i l’associació enviaran un autocar carregat amb aliments, medicaments, productes essencials i material esportiu. Un cop allà, acollirà nenes i nens, que formen part del programa d’acollida temporal, i famílies ucraïneses i les portarà a la destinació indicada per la mateixa ONG.

‘És per tu’ és una associació sense ànim de lucre que basa la seva activitat en l’acollida de nens que viuen a zones contaminades de radiació a Txernòbil, Ucraïna. La millora de la seva salut empeny a promoure les acollides, les quals es fan sempre en els períodes d’estiu o Nadal.

L’autocar oficial del Club ha sortit avui a les 6h des de Montcada i Reixac. La primera parada es produirà a la nit, a Stuttgart, i des d’allà s’emprendrà camí cap a Radymno, després d’un descans breu a Cracòvia. L’autocar passarà un dia sencer a Radymno, on anirà rebent el mig centenar de persones.

“Hem volgut posar el nostre granet de sorra. Volem condemnar el què està passant, una invasió. Estant fent servir la població civil, destruint les cases i això és inacceptable que passi al segle XXI”, ha valorat el director general del club periquito, José Maria Duran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)