Espanyol

Vicente Moreno: “No era penal”

Vicente Moreno ha parlat en roda de premsa després de la derrota de l’Espanyol (1-0) al feu de la Real Sociedad.

El penal

“Estava parlant amb l’àrbitre, de forma educada, comentant la jugada. Des de la banqueta no sé si és penal. No acostumo a parlar dels àrbitres, parlaré de l’acció i mirant l’acció amb tranquil·litat... durant la temporada s’ha parlat que els penaltets no es xiularan. No em sembla ni penaltet, no em sembla res. No hi ha res. Toca la pilota amb el peu, hi ha una mínima càrrega. Per mi no hi ha dubte, no hi ha debat. En canvi sí que he vist una de Loren molt clara. Hi ha agafada i planxa. En aquesta acció pots valorar si és penal o no, però és que en l’última no hi ha hagut res. És una pena perquè se’ns ha anat la possibilitat de sumar un punt”.

El plantejament

“No ens hem entregat al rival. Al davant tenim un rival amb molt de nivell i encara que tu el vulguis sotmetre, tenir la pilota, prendre-li, no és fàcil perquè no et deixin. No perquè no ho vulguis fer. A la faceta defensiva hem estat bé i hem estat a punt de sumar un punt. M’hagués agradat tenir un 100% de possessió, que la Real no hagués tocat la pilota però és un rival que té molt de nivell”.

Què li ha faltat a l’equip per fer mal a dalt

“En defensa hem fet coses bé. Ens ha faltat quan teníem la pilota tenir una mica més de convenciment i fer més mal al rival. Al final hem estat a punt però ens ha faltat acabar bé les accions. El rival ens dificulta i no és fàcil”.

Final difícil

“El vestidor estava fotut. Marxem fotuts teniem la possibilitat de sumar un punt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)