Espanyol

RDT: “Entenc l’exigència, però no estem tan malament com sembla”

L’Espanyol ve de perdre a casa i oferir una pobra imatge contra el Rayo. Dissabte (16.15h) visita un Madrid en forma i que amb un punt pot ser campió. El màxim golejador de l’equip, Raúl de Tomás, ha repassat l’actualitat blanc-i-blava. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Debut al Bernabéu

“L’afronto amb il·lusió. No hi he pogut jugar mai. Sí que vaig entrenar i vaig anar-hi convocat en un Trofeu Santiago. Serà bonic per mi pel meu passat blanc. Tant de bo puguem guanyar. No penso en celebrar o no el gol si marco, no és el meu objectiu”.

El rival

“El Madrid és perillós sempre. És cert que venen de jugar un partit exigent i que probablement faran rotacions. Jugui qui jugui serà molt difícil. Intentarem afrontar-lo com tots. Crec que la idea és jugar com vam fer contra l’Atlético de Madrid”.

Firmes l’empat?

“Tot el que no sigui perdre és bo. Anem a camp del líder. Estem jugant contra el millor equip de la categoria i un punt seria bo per ells i per nosaltres. Sortirem a guanyar”.

L’exigència de l’afició

“La situació no és fàcil. Venim de Segona, però entenc l’exigència de la gent. Ha d’existir perquè sinó no treballaríem, no tindríem pressió. Però també han de comprendre que no és fàcil passar d’una categoria inferior i adaptar-se a una superior. La temporada podria haver estat millor, però també pitjor. No estem tan malament com sembla”.

Valoració de la temporada

“La setmana passada no vam estar a l’altura a casa, va ser un partit dolent. Crec que la temporada està sent bona. Estem gairebé salvats i ens queden cinc jornades en què intentarem tancar-ho”.

Moment personal

“Em trobo bé. Tots tenim els nostres dies i els nostres moments. Està clar que quan no guanyes t’afecta”.

Futur

“Estic feliç i content. Tinc un contracte. L’any vinent poden passar mil coses. Però si tinc contracte estaré aquí”.

“Vull estar en un club que sàpiga on va i tenir els millors soldats al costat. Si el club em demanés opinió, demanaria els millors jugadors. Però no ho acostumo a fer i no són gestions que em corresponguin”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)