Espanyol

Vicente Moreno: “No firmem l’empat perquè volem certificar la salvació”

El tècnic blanc-i-blau ha analitzat el partit de demà al Bernabéu contra el Madrid (16.15h, Movistar LaLiga)

El tècnic de l’Espanyol ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per analitzar el partit de demà contra el Madrid (16.15h), en què els blancs poden aconseguir el títol de lliga i en què l’objectiu de l’Espanyol és certificar definitivament la permanència. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Les baixes

“En principi les baixes de Keidi Baré i Óscar Gil són segures i potser tenim alguna baixa més d’algun jugador que no està del tot bé.”

Les opcions

“No firmo l’empat. Abans de començar el partit sempre s’ha de pensar en guanyar i després ja veurem com van els noranta minuts. La nostra idea és guanyar i encara que sigui el Madrid no és diferent.”

El moment

“No escollim la situació que envolta el partit i que puguin ser campions. No saps si és millor o no. La realitat és que juguem contra un gran equip i que en qualsevol escenari sempre és un rival difícil de guanyar i demà no serà menys.”

La permanència

“És una cosa que hem de certificar, igual que el Madrid el títol perquè són coses que pots tenir gairebé aconseguides però les matemàtiques no ho asseguren i en el futbol només val això. És un partit important perquè ens ho pot donar i ho hem d’intentar, per poder pensar en altres coses.”

Referència del Wanda

“No té res a veure perquè són equips i estils de joc diferents. Nosaltres tampoc serem el mateix equip. No hem de pensar en partits anteriors que ens puguin valdre i hem preparat el partit pensant en el que ens podem trobar i pensant que podem ser flexibles segons el que passi. Només ens pot valdre per saber que hem de fer un gran partit per tenir opcions i que els detalls ens vagin a favor.”

La victòria a casa

“Estadísticament guanyar els dos partits al Madrid segur que no és fàcil que es doni, però està bé perquè veus que aquests partits els pots guanyar si hi creus i cuides tots els detalls. La realitat és que el Madrid ha perdut molt poc en tota la temporada, així que no dona moltes oportunitats. Hi hem de creure.

Carlo Ancelotti

“Estem parlant d’una persona que ha estat un gran jugador i entrenador. Ens perdríem comptant els títols que ha guanyat. És una referència per qualsevol entrenador. Segurament ho fa tot bé. No només la gestió, on tothom el destaca, sinó també a nivell tàctic. També et serveix per veure que si un entrenador com ell és qüestionat i criticat a la resta és normal que també.”

Planificació temporada que ve

“Evidentment la màquinaria no s’atura i s’està treballant però el meu cap només està en el partit de demà. Ens quedaran quatre partits després i és en l’únic que penso. Ja hi haurà temps per pensar en les altres coses. Disculpeu-me però en el que queda no parlaré de res més que els partits que tenim aquella setmana.”

El possible ascens del filial

“Sempre comptem amb la gent del filial segons el nivell que estan donant i les necessitats que podem tenir. Sempre hi comptem i aquestes setmanes no serà diferent, però és evident que tots estem en la labor d’ajudar en el que puguem i és important que pugi de categoria pel club. No deslligo una cosa d’una altre. Prioritzem que el filial pugi i en funció del rendiment i les necessitats veurem. No es tracta de portar els jugadors al primer equip perquè sí.”

La motivació contra els grans

“És una qüestió de sensacions. La sensació que tinc jo és que hem guanyat i sumat més contra equips de baix que contra els de dalt. La sensació que hem tingut contra els equips de la part alta és que hem tingut opcions de sumar i guanyar, donant una bona imatge, i alguns dies ho hem aconseguit. Fent les coses bé aquests rivals també et penalitzen.”

Benzema

“Si tornés a néixer i fos futbolista m’agradaria ser ocm ell. És un fenòmen i és dels jugadors que ve de gust veure des de fa molts anys, fins i tot quan rebia moltes crítiques. És un futbolista espectacular i gairebé fa vergonya parlar-ne.”

El Bernabéu

“Només em plantejo que tenim moltes ganes de guanyar qualsevol partit, independentment d’on es jugui. Guanyant certificaríem la permanència, per tant és un partit important que volem guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)