Espanyol

Una estrena amb bona nota (2-0)

Espanyol El conjunt blanc-i-blau s’ha estrenat amb un triomf contra el Montpellier a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Nico Melamed i Villahermosa han estat els autors dels gols (2-0)

L’Espanyol ha disputat el primer partit de pretemporada davant el Montpellier amb un triomf ben treballat (2-0). Les prop de 1500 persones que han volgut presenciar el matx a la Ciutat Esportiva Dani Jarque han pogut tornar a casa amb un bon sabor de boca. El projecte de Diego Martínez vol retornar a l’equip una pressió i una intensitat a camp contrari. Els blanc-i-blaus han estat justos guanyadors i han generat moltes accions de perill amb un bon joc de bandes. El tècnic gallec ha pogut provar als nous fitxatges, Brian Oliván, Joselu i Vinicius, que han tingut una bona posada en escena davant la seva afició.

El partit ha començat amb el conjunt blanc-i-blau molt intens en la pressió després de pèrdua. Als primers minuts, Keidi Bare i el nou fitxatge, Vinicius, han donat a l’equip ales a l’hora de pressionar la sortida de pilota francesa. Això no obstant, la primera ocasió del partit l’ha tingut el Montpellier al minut 15 amb una acció individual aïllada de Mavididi. El davanter ha guanyat l’esquena a Calero, però el control li ha fet perdre la velocitat per la definició. L’acció ha acabat al lateral de la porteria defensada per Joan García.

Pocs minuts més tard, l’Espanyol ha avisat per primera vegada en una sortida d’un córner. El gironí, Jofre Carreras, ha pentinat una pilota al primer pal que Joselu, a la prolongació, no ha pogut concretar dins dels tres pals. De mica en mica, el conjunt català s’ha sentit més còmode en el bloc alt i el Montpellier ha tingut feines per sortir del seu propi camp.

Després de la pausa per hidratació, els de Diego Martínez han accentuat més les arribades per les dues bandes, sobretot la dels seus laterals Rubén i Brian Oliván, molt actius. Al fil del descans, després d’una gran ocasió de l’equip francès amb una rematada de cap de Mavididi, ha arribat el primer gol local. L’autor ha estat Nico Melamed en una falta molt ben executada. La pilota ha sortit amb potència i ha entrat pel pal curt. Un xut amb qualitat i potència que ha tret les teranyines de la porteria de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

A la represa, el tècnic gallec ha efectuat fins a cinc canvis. Han entrat dins del terreny de joc Óscar Gil, Javi Puado, Cabrera, Embarba i Omar. Els dos equips han entrat amb molta força i Puado, de nou referencial, ja ha tingut una gran acció per marcar el segon gol. La resposta francesa ha vingut per banda esquerra amb una arribada de Mouassa. El jove porter de Sallent, ha atrapat la pilota en una bona acció defensiva. Al minut cinquanta-cinc, Rubén ha tornat a tenir arribada a l’àrea contrària i ha provat sort amb un xut tímid que ha atrapat el porter rival. El ritme del partit no ha parat i al contracop, Makouana l’ha tingut en una rematada que ha sortit fregant al pal dret de la porteria blanc-i-blava.

Al minut vint de la segona meitat, els joves jugadors del filial Villahermosa i Simo ha entrat per Nico i Darder que ha cedit el braçalet de capità a Cabrera. El matx ha entrat en uns minuts d’intercanvi de faltes que ha escalfat una mica els ànims. Al tram final, Villahermosa ha dissenyat l’acció del segon gol amb un xut que ha desviat la defensa local per impedir al porter rival atrapar la pilota. L’equip català ha trobat el premi a la insistència amb una diana que .

El capità de l’equip francès, Jordan Ferri, ha estat expulsat després d’una trepitjada amb molt mala intenció al taló de Pol Lozano. Sense cap més complicació, el partit ha finalitzat amb el primer triomf del projecte Diego Martínez en una temporada carregada d’il·lusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)