Espanyol

Pol Lozano, en blanc-i-blau

Espanyol. El migcampista, després de la seva profitosa cessió al Girona, lluita per un lloc en l’equip. “Vull sumar tot el que pugui”, assegura. Avui, partit dels periquitos, al feu del Brighton, encara sense RDT

Pol Lozano és un dels reforços de l’Espanyol aquesta temporada. El migcampista torna de cessió després d’un molt bon curs al Girona, amb el qual va assolir l’ascens sent una peça capital en la medul·lar, i ara, en aquesta pretemporada, està intentant guanyar-se la confiança de Diego Martínez. “Estic recuperant-me d’unes molèsties al turmell, però bé, agafant minuts i sensacions, que és el més important en aquests moments, i treballant per sumar a l’equip”, va indicar ahir. “Aquests partits serveixen per sumar minuts, per fer accions que et donin confiança, i haig de fer això i sumar tot el que pugui per a l’equip”, va completar.

Sense RDT, a Brighton (16 h)

L’equip blanc-i-blau visita avui (16 h/ Esport 3) el Brighton & Hove Albion, de la Premier. El matx al Falmer Stadium ha de ser una altra prova, acabada la concentració a Marbella, en què ha disputat quatre enfrontaments –Montpeller (triomf 2-0), Las Palmas (0-0), Lilla (triomf 2-0), Linense (derrota (0-1)–. No hi serà encara RDT, amb el futur a l’aire, i que no va formar part de l’expedició desplaçada amb l’equip ahir a Anglaterra. L’ariet encara no ha jugat aquesta pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)