Espanyol

Catoira: “No hi ha cap oferta en ferm per RDT”

El director esportiu de l’Espanyol, Domingo Catoira, ha fet un balanç de la pretemporada i dels moviments de mercat que afecten el club abans del partit amistós d’avui contra el Brighton als mitjans oficials de l’entitat blanc-i-blava.

RDT

“El rendiment del jugador durant els últims dos anys, juntament amb el rendiment de l’equip, ha generat una gran sinergia que ha portat a les dues parts a aconseguir objectius importants i és normal que sigui un jugador que està dins els rumors de tots els mercats, però la realitat, a dia d’avui, és que no hi ha hagut cap oferta en ferm sobre la taula per ell, per tant, és un jugador patrimoni del club i que ha de recuperar el més aviat possible l’estat de forma adequat per poder integrar-se al 100% al ritme de treball dels companys perquè com hem vist a la pretemporada, l’exigència del míster i del club eren situacions innegociables per poder fer un pas endavant i aconseguir un creixement col·lectiu”.

Entrades i sortides

“És obvi que ens hagués agradat tenir algun jugador més a dia d’avui, però el mercat és lent. Estem satisfets del que hem fet fins ara, però som inconformistes i esperem tenir el millor equip de cara al dia 12, que és quan comença la lliga, però sobretot el 31 d’agost, que és quan tanca el mercat. Seguim confiant en la nostra estratègia. Hem de tenir paciència i el timing necessari per aconseguir les prioritats que tenim en ment i no canviarem la nostra manera de fer”.

Renovacions

“El més important en situacions de renovació és sempre entendre la motivació de l’altra part, perquè la del club és molt clara i és que les renovacions que estan obertes arribin a bon port, però sempre hi ha un timing i uns espais d’espera i reflexió per ambdues parts. Per part del club es farà un gran esforç perquè aquests jugadors continuïn, ja que entenem que han de formar part del procés de creixement comú. No pensem en els creixements individuals i sí en els col·lectius, on els jugadors que més destaquin han de ser premiats, però prioritzem el creixement del club i per això es necessari comptar amb els millors jugadors. Esperem que en un temps prudent podem arribar a uns acords perquè, sens dubte, aquest club té molt ingredients per continuar creixent. Uns ingredients que en altres llocs segur que no existeixen i aquest ha de ser el millor escenari per a aquests jugadors i per a molts d’altres per projectar el club cap al futur en els objectius que es proposin. Seguim molt confiats en dur a terme aquest projecte que acaba d’iniciar-se”.

Pretemporada

“El balanç és molt positiu, més enllà dels resultats que puguem obtenir. És època de treball, de construcció d’un nou projecte i, en aquest sentit, l’entrenador Diego Martínez i el seu staff han entrat molt bé al club entenent la idiosincràsia de l’Espanyol. S’està duent a terme un gran treball, cosa que es veu durant els entrenaments, en l’actitud, en l’intensitat, en la cohesió de grup... L’equip també ha entès els principis que es busquen per a aquest nou projecte i aquest és el camí a seguir. Estem satisfets amb les decisions presses fins a dia d’avui, tot i que és obvi que ens queda molt treball per fer, als partits i als despatxos”.

Adaptació jugadors

“Adaptar els jugadors que arriben nous a l’equip és sempre una situació d’incertesa, però aquest grup facilita molt la integració de qualsevol nou component. També el caràcter especial i la mentalitat dels nois nouvinguts han fet molt fàcil aquest període. Han pogut aportar tant dins del grup com en els partits des del primer dia i estem molt satisfets. En el cas dels joves, l’Espanyol té un gran patrimoni per l’actitud que estan demostrant i ens fa sentir molt orgullosos perquè són nois crescuts i formats a la Dani Jarque i tenen uns valors inqüestionables, a més del nivell que han aportat fins avui. Tenim moltes esperances en ells i ho ratifiquen en els partits que tenim. El present és molt bo, però el futur, sens dubte, està assegurat i hem de fer una gran gestió i tenir una gran visió de futur amb ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)