Espanyol

Darder: “Si he renovat és perquè crec en el projecte”

Sergi Darder continuarà sent jugador de l’Espanyol fins al 2026. El migcampista d’Artà s’ha mostrat feliç d’allargar el seu vincle amb el club blanc-i-blau i ambiciós amb el projecte que existeix. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades durant l’acte de renovació.

Motius de la renovació

“Vaig tenir moltes converses amb el Domingo Catoira i amb el Diego Martínez. Que arribi un entrenador de prestigi també ajuda a prendre aquestes decisions. M’explicaven el projecte i jo hi crec. M’agrada la il·lusió que veig en tothom. No ens hem de posar límits, sinó intentar ser millors. A mesura que passava la pretemporada anava tenint les coses més clares. Crec que avui és el moment adequat per fer el pas”.

“Són dies de felicitat. En cap moment he tingut una altra voluntat que no fos la de continuar aquí. Necessitava un temps de reflexió. Havia de ser una decisió meditada i segura i el club em va entendre. Però en tot moment tenia clar que la intenció era continuar a casa. Mai seré tan feliç com ho soc aquí i espero que no només siguin quatre anys més, sinó tota la vida. És un dels dies més feliços de la meva vida”.

El projecte

“Renovo perquè el que veig m’encanta. Si veiés que el projecte no dona per a més, que l’entrenador no és bo o que el club no vol créixer, hagués marxat. Però el conjunt que veig, el missatge i la idea formen part dels meus valors”.

Què espera els pròxims anys?

“El club està en un moment important per fer una passa endavant. Tothom hi ha de creure. Espero que cada any sigui millor. Si estic aquí és perquè veig un projecte il·lusionant i perquè hi crec. Em guio per sensacions i són molt bones”.

Fitxar per un altre equip

“M’han de matar per treure’m d’aquí. És evident que quan et queda un any de contracte i pots marxar lliure hi ha clubs que es poden interessar, però mai m’he plantejat marxar. El meu cap està aquí”.

Calen més fitxatges?

“No és feina meva. Si renovo és perquè estic content amb el que tenim. Els noms propis no sempre fan guanyar partits, sinó que ho fa el grup i una idea conjunta. Tothom creu en el missatge de l’entrenador des del primer dia. Les sensacions en aquests dos primers partits, més enllà dels punts que tenim, han estat millors que en els amistosos contra el Lille o el Nàpols. M’he vist superior als nostres rivals. Falta regularitat de minuts i consistència a les àrees”.

Objectius

“Pensar en Europa o en guanyar la lliga és irreal. Ara toca tenir il·lusió i ambició en ser millors. No hem de frenar l’equip, que té un marge de creixement bestial. Hi ha jugadors que ens donaran molt, també els nous fitxatges. L’Espanyol no és un club més, és únic. No ens posem un objectiu concret, sinó anar a guanyar cada partit i ser millors”.

Tornar a guanyar el Madrid

“En un partit som capaços de guanyar qualsevol. L’equip està cada dia millor. Comencem des de zero, amb molts canvis, jugadors nous i un entrenador nou. La idea és diferent de l’anterior i tot té un procés. Ens agradaria tenir 6 punts. Crec que hem fet mèrits per tenir-ne més, però l’equip té confiança i és el moment ideal per intentar guanyar un altre cop al Madrid”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)