Espanyol

Diego Martínez: “No podem entrar en un cercle viciós de desconfiança”

L’Espanyol ha encaixat una nova derrota i ja en van quatre en sis partits. Els errors han condemnat als blanc-i-blaus i el seu entrenador, Diego Martínez, ha assegurat que són conscients de la situació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El moment de l’equip

“Som un equip per les coses bones, les dolentes i les regulars. I el seu entrenador, que soc jo, sempre estarà al capdavant en els moments de dificultat. Som conscients dels errors i els volem solucionar, els jugadors els primers. Tenim frustració, però hem de continuar millorant i intentar no perdre la confiança. No podem entrar en un cercle viciós de desconfiança perquè necessitem la millor versió de cadascú. No podem perdre a ningú. És cert que l’equip ho ha donat tot i ho ha intentat fins al final, però hem de millorar molt”.

“Com millorar? Amb feina, confiança, correccions i molta feina. Necessitem créixer. Som conscients de la realitat que tenim i hem de continuar remant molt. Està sent dur. El dèficit de punts afecta la confiança, però hem de ser forts mentalment. No hi ha receptes màgiques. Això només es capgira amb una victòria. L’equip fa moltes coses bé, però hi ha errors que ens estan condemnant. Independentment de les adversitats, l’equip lluita, té ànima, caràcter, ganes i ambició. L’encert dona fins on dona”.

La situació a la classificació

“No hem merescut tenir tan pocs punts, però és el que hi ha. Més feina extra no podem fer. L’equip ho dona tot i té compromís”.

El joc

“La desconfiança provoca no tenir tanta fluïdesa. El futbol és un estat d’ànim, de confiança. Hem tingut partits més fluids, la setmana passada, per exemple. Quan no guanyes, tot són problemes. Esperem anar recuperant gent i entrenar amb normalitat per millorar”.

El canvi de sistema

“Buscàvem superioritat, però el partit evoluciona. Més enllà d’això i de determinades situacions, no podem concedir tant a primera divisió. Hem de posar-nos-ho al cap”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)