Espanyol

Amb complex de Reis Mags

Espanyol. El club blanc-i-blau és a només un punt dels llocs de descens a causa dels diversos errors de principiant comesos

La temporada passada els aficionats de l’Espanyol estaven desitjant que arribés l’última jornada de lliga per poder deixar-la a un costat i començar a il·lusionar-se amb el nou curs; però, un cop vist el rendiment de l’equip en aquestes primeres set jornades, preveuen que si no hi ha canvis aquest any encara tocarà patir més que l’anterior.

El conjunt periquito ocupa la 16a posició de la classificació a només un punt de la zona de descens, i els únics 5 punts que té a la butxaca els ha reunit amb una victòria a San Mamés, gràcies a la sort d’un debutant Braithwaite, que va salvar el partit en el minut 83, i a dos empats aconseguits contra el Celta en la primera jornada i contra el València, en l’última.

Entremig, l’Espanyol no ha parat de deixar escapar punts o, més aviat, d’oferir-los en forma de regal cap al rival, un preocupant costum que s’ha unit al de no aguantar psicològicament concentrats les dues parts dels enfrontaments, a més de disposar de sèrie d’una plantilla inacabada per no haver recollit totes les demandes que l’entrenador tenia.

En l’enfrontament contra el Sevilla, Cabrera va entregar una pilota dins l’àrea a Carmona quan intentava rebutjar-la que va costar el tercer gol dels andalusos. Contra la Real, Álvaro va intentar driblar Take i, en deixar la pilota sola, Sorloth va aparèixer per inaugurar el marcador. Contra el València, un nou desencert del porter va permetre als de Gattuso endur-se un punt.

“D’errors en podem tenir tots, però en són massa. Contra tots els equips que hem jugat hem merescut més, però és evident que si regales és molt complicat”, es lamentava Darder diumenge. L’entrenador, Diego Martínez, declarava que “en pocs partits en la meva carrera he acabat amb tanta frustració. Hem de tenir clar que no podem regalar tant a primera divisió”.

El quadre del tècnic

L’Espanyol va fer ahir a la tarda el tradicional acte de penjar el retrat del nou entrenador blanc-i-blau a la paret de l’auditori Juan Segura Palomares. El retrat de Diego Martínez és al costat del de Luis Blanco, que va dirigir l’equip dos partits.

LES REACCIONS

Hauríem merescut molt més, però és evident que, si regales, és molt complicat
Sergi Darder
JUGADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)