Espanyol

Empat frustrant

Espanyol. Un gol de penal de l’israelià Malede en la darrera acció del partit allunya els periquitos de la victòria

RCD Espanyol 1 Mechelen 1

RCD ESPANYOL:Lecomte, Óscar Gil, Calero, Cabrera, Brian, Vini Souza, Bare, Vidal, Expósito, Melamed i Joselu. També van jugar: Joan García, Sergi Gómez, Lazo, Simo, Darder, Omar, Braithwaite, Puado, Dani Gómez i Rubén Martínez.MECHELEN:Coucke, Walsh, Lavalée, Bates, Bijker, Schoofs, Verstraete, Hairemans, Da Cruz, Storm i Mrabti. També van jugar: Malede, Soelle, Amuzu, Robberechts, Asare, Bafdili, Rottiers, Antionio, Van Hecke, Mukau i Thoelen.GOLS:1-0 (58’) Cabrera. 1-1 (93’) Malede, de penal.ÀRBITRE:Martínez Montalbán (Múrcia). T.G.: a Verstraete i Asare.PÚBLIC:Pinatar Arena.

L’Espanyol continua sense guanyar en aquesta pretemporada atípica del mes de desembre. Després de la derrota de dissabte contra el Torí (0-1), l’equip de Diego Martínez va cedir un empat contra el Mechelen en el segon amistós, jugat ahir al Pinatar Arena (1-1). Preocupant perquè dimarts arriba el torn de la copa contra l’Atlético Paso a partit únic i en qüestió de quinze dies arriba el derbi contra el Barça.

La imatge del conjunt blanc-i-blau va tornar a ser dolenta i els fitxatges d’hivern que promet Chen són necessaris. Només a pilota aturada va aconseguir marcar l’Espanyol. Va ser gràcies al binomi Lazo-Cabrera. Lazo va servir una falta lateral i el central uruguaià amb la col·laboració del porter del Mechelen va introduir la pilota al fons de la xarxa. Mala lectura de l’acció per part del porter Coucke. Sortida en fals.

Braithwaite hauria pogut fer el segon en una acció d’un contra un davant del porter, però aquest cop sí que va estar encertat Coucke. Darder, recuperat del seu procés víric, va entrar en la segona meitat i l’Espanyol va guanyar en fluïdesa. L’Espanyol necessita Darder sobre la gespa com el pa que menja.

El conjunt belga no va perdre la cara al partit i en el temps afegit va trobar el premi del gol. Va ser gràcies a un penal comès per Joan García i transformat per l’israelià Malede. Xut fort i a baix, a la dreta del porter. Gol en la darrera acció del partit perquè l’Espanyol ja ni va poder servir de centre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)