Espanyol

Diego Martínez: “Hem fet una anàlisi profunda del que necessitem fitxar”

El tècnic de l’Espanyol ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de copa de demà contra l’Atlético Paso (22h)

L’Espanyol torna a la competició demà amb la disputa de la segona eliminatòria de la copa al camp de l’Atlético Paso (22h), a l’illa canària de La Palma. Per això, el tècnic Diego Martínez ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia del partit i ha analitzat la situació de l’equip, la il·lusió amb la copa i els moviments que hi pot haver en el mercat de fitxatges. Aquestes han estat les declaracions més destacades:

Fitxatges encarrilats

“L’única notícia que tinc és que som els que estem. Estem tots d’acord dins del club que tenim unes necessitats que hem de cobrir i que ja teníem en el mercat d’estiu. En aquestes catorze jornades també hem identificat les necessitats. Tant de bo puguin venir com abans millor perquè els necessitem. No només per quantitat, també per nivell. Sabem que és un mercat complicat, però ho necessitem. En el club estem tots alineats i hem fet una anàlisi profunda durant aquest mes”.

La relació amb Catoira

“El dia a dia dona per tot. Hi ha bromes, hi ha debat i hi ha discussions. No en dia concret, sinó en tot l’any. Si aspirem amillorar hem de tenir tot això, però sempre des del respecte i des de la cordialitat com ha estat i serà sempre.”

La situació personal

“Jo gaudeixo molt del dia a dia i em sento un privilegiat per entrenar aquest equip. Hi ha grans persones en aquest vestidor, que es veuen en moments de dificultat. Ens hem unit i cohesionat molt en moments de dificultat. És cert que el dia a dia ens està desafiant molt, però jo particularment l’estic gaudint com una aventura i un repte diari. Lògicament, guanyant som més feliços, però tenim molta il·lusió.”

La copa

“Socialment l’Atlético Paso ha patit molt pel tema del volcà i per nosaltres també és maco poder anar allà i que gaudeixin contra un rival de primera divisió. Ha de ser un dia especial, però tots sabem que ens enfrontem a un equip i en unes circumstàncies molt diferents. Gespa artificial, camp petit... Això et demana donar coses en les que no estàs acostumat i ens hem d’adaptar el més ràpid possible. Volem passar l’eliminatòria per seguir-nos rodant com equip, amb jugadors que han d’aprofitar aquesta oportunitat. Hem de fer moltes coses bé per superar aquesta eliminatòria.”

La gespa artificial

“S’ha d’equilibrar tot. Hem de tenir en compte l’adaptació al camp però també hem de vigilar les lesions. Si entrenem més dies en gespa artificial és un problema segons el que ens diuen els serveis mèdics, per tant avui entrenem al camp del Cornellà i prou.”

L’estat físic

“Rubén Sánchez està en la posta a punt. Té l’alta esportiva i pot anar fent parts dels entrenaments, però no està preparat per la competició de moment per això no ha jugat en els amistosos. Després tenim els casos de Pol Lozano, Gori, Pedrosa, Villahermosa i Luca que continuen amb el seu procés de recuperació. I després tenim la baixa per sanció de Dani Gómez.”

Partit d’examen

“L’examen sempre és per l’equip, no a nivell individual. És el primer partit oficial i també l’hem d’aprofitar per agafar ritme de competició. Hi ha partits millors o pitjors, però no crec que tingui relació el partit contra el Rincón amb aquest. Serà un partit molt diferent del nostre context habitual.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.