Espanyol

Mao Ye: “Esperem que César Montes sigui el regal de Nadal per a l’afició”

El conseller delegat de l’Espanyol, Mao Ye, ha atès als mitjans de comunicació en el marc de la inauguració del HUB i la tradicional trobada nadalenca amb els mitjans de comunicació. El CEO ha repassat diversos aspectes com el mercat de fitxatges i es mostra esperançat de poder anunciar en breu l’arribada del mexicà César Montes a l’entitat blanc-i-blava: “Esperem que César Montes sigui el regal de Nadal per a l’afició però encara queden detalls del contracte per polir”, ha comentat Mao Ye, que afegia: “L’operació més avançada és César Montes. No puc valorar el grau d’avançament en les operacions en curs, però espero que sigui més aviat que tard”.

Mao Ye s’ha mostrat conscient de les limitacions econòmiques del club però a l’hora optimista amb les possibilitats del mercat si es destinen i s’optimitzen els recursos actuals: “Volem fer quantitat i qualitat i intentarem gastar els diners justos que tenim, com la resta de clubs, optimitzant els recursos. Hi ha possibilitats en el mercat i treballem per fer-les possibles” ha explicat el xinès, amb peus de plom a l’hora de fixar objectius a l’equip: “Sempre s’ha de lluitar per un primer repte i aconseguir els punts necessaris per complir-ho. Després ja veurem a què aspirem. L’equip sempre lluita en cada partit i segur que es veurà reflectit al final de la temporada”.

Tot i que hi ha passat de puntetes, Ye ha fet referència al proper partit de l’Espanyol al Camp Nou contra el Barça: “La millor forma d’acabar l’any és guanyar el derbi. Estem preparats per afrontar-lo”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)