Espanyol

I entremig, la copa

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen allargar la ratxa contra el Celta aconseguint l’accés als vuitens final

L’Espanyol enceta l’any amb un altre partit d’alta exigència. Si bé va acabar el 2022 amb el derbi al Camp Nou, ara se les veurà amb el Celta en els setzens de final de la copa. Els blanc-i-blaus arriben a aquest duel amb plena confiança després de l’empat amb gust de victòria contra el Barça. A més, tot i que van tenir molt mala sort en el sorteig i van quedar emparellats en l’única eliminatòria entre equips de primera divisió, partiran amb avantatge, ja que el partit es juga a l’RCDE Stadium davant de tota la seva afició.

El conjunt orientat per Carlos Carvalhal farà pujar molt l’exigència respecte als rivals als quals s’havia enfrontat fins ara en aquesta competició: el Rincón, de 1a regional andalusa, i l’Atlético Paso, de 2a FEF. Tot i això, no ens podem oblidar que el Celta tampoc passa pel seu millor moment. Ara mateix és dissetè amb 13 punts, els mateixos que els periquitos, i venen d’empatar a un contra el Sevilla.

Així, doncs, Espanyol i Celta són dos equips que lluiten per sortir de la part baixa de la taula i el seu principal objectiu d’aquesta segona part de la temporada és assegurar-se com abans millor la permanència. Per això, és molt probable que les rotacions entrin en escena i es vegi un partit completament diferent del de la primera jornada, quan els dos conjunts van empatar a dos a Balaídos gràcies a un gol de penal de Joselu en el temps afegit.

Dels 25 precedents que hi ha en copa, l’Espanyol ha aconseguit imposar-se en dotze, amb vuit empats i només cinc derrotes. Unes dades per creure-hi i continuar vius en aquesta competició.

2 Partits guanyats 3

7 Partits empatats 4

6 Partits perduts 8

17 Gols a favor 15

23 Gols en contra 27

LA PRÈVIA

Serà una eliminatòria molt difícil, però jugar a casa ens ha de donar una energia extra
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol

ELS SETZENS DE FINAL

AVUI
ESPANYOL-Celta 19h
La Nucia-València 19h
Cartagena-Vila-real 19h
Cacereño-Real Madrid 21h
Ceuta-Elx 21h
Sporting-Rayo Vallecano 21h
Llevant-Getafe 21h
DEMÀ
Linares-Sevilla 19h
Logroñés-Real Sociedad 19h
Pontevedra-Mallorca 19h
Oviedo-Atlético 20h
Intercity-BARÇA 21h
Alavés-Valladolid 21h
DIJOUS
Eivissa Illes Pitiüses-Betis 16h
NÀSTIC-Osasuna 16h
Eldenc-Athletic 21h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)