Espanyol

La felicitat de Roger

Roger Martínez va debutar ahir, en partit oficial amb el primer equip de l’Espanyol en el duel de copa que va acabar amb triomf perico (3-1). El futbolista de 18 anys, que va ser titular i va jugar la primera part, ha parlat de les seves impressions als mitjans del club blanc-i-blau.

Les sensacions

“Una il·lusió increïble i una felicitat increïble. Al final és el somni que des de petit porto buscant i lluitant per ell ie s va donar. Porto somiant aquest dia molts anys”.

Titularitat

“No m’ho esperava. Portava unes setmanes treballant motl bé i sempre s’ha d’estar preparat per tot”

L’ambient al camp

“Va ser increïble. l’afició estava bolcada. La relació entre equip i estadi va ser increïble. Hi havia molta il·lusió i el resultat va ser el que va ser gràcies al treball de l’equip i l’esforç de l’afició”.

El dia a dia amb el primer equip

“Tots els jugadors et fan la convivència més fàcil i t’ajuden en el dia a dia. Intento aprendre el màxim possible i portar-me l’aprenentatge de cadascun”

L’Espanyol

“Des del primer dia que vaig entrar en aquest club que li tenia admiració i respecte. És una il·lusió i un somni haver debutat al primer equip de l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)