Espanyol

Martínez: “Tant de bo demà estiguem al mateix nivell que en els últims dos partits”

El dia de Reis no és sinònim de dia festiu per a l’Espanyol i és que demà hi ha partit de lliga contra el Girona. Abans de l’últim entrenament per preparar el matx, Diego Martínez ha comparegut en roda de premsa i aquestes han estat les seves declaracions:

Darder
“Fins demà a l’últim moment no sabrem si podrem comptar amb ell i, en tots cas, serà una incògnita saber quant de temps estarà disponible. Darder va entrar al minut 70 de partit i just té aquesta molèstia durant la pròrroga... hi ha coses que no són controlables”.
Nico Melamed
“No m’agrada parlar de noms propis perquè som un esport d’equip i hi ha moments en què un està millor que l’altre, però Nico està creixent. És un jugador molt jove, que va començar la lliga com a titular perquè sempre hi confiem, però la competició té diferents moments i el que volem és que els millors moments tinguin regularitat, independentment dels minuts que juguis. Nico està en un bon moment i l’altre dia ens va ajudar i va aportar molt”.
Seguir bé l’any
“Hi ha una tendència de projectar-nos sempre cap al futur i el punt d’inflexió ha de ser cada dia. Per poder tenir un bon equip demà, cal recuperar els jugadors física i mentalment. Clar que juguem al nostre estadi, amb la nostra gent, amb un estat anímic molt bo i la confiança és òptima, però serà molt difícil. Tenim al davant un rival molt fort, que aquest estadi històricament se li ha donat molt bé i nosaltres tenim força incertesa en quant a les condicions amb les que arribem. Les prestacions i el nivell de l’equip han estat molt bones en els últims dos partits i tant de bo demà estiguem al mateix nivell i guanyem, que és el que tots volem”.
Important guanyar
“És importantíssim
i és el que volem i aquest equip sempre competeix, però allò més important és no pensar més enllà. Els comptes cal fer-los a la jornada 38. Si comencem a fer aquest tipus de comptes a la jornada 16 ens carregaríem d’ansietat i dificultats perquè nosaltres no podem pensar més enllà, hem d’anar dia a dia, a cada entrenament, a cada partit perquè qualsevol previsió seria equivocar-nos, però amb confiança amb els jugadors”.
Creixement de l’equip
“Hem tingut moments molt bons abans també. És important, és clar, que el bon rendiment de l’equip acabi amb un resultat positiu. L’altre dia vam viure una connexió magnífica amb la gent i és que el nivell de joc va ser altíssim, les dificultats i mentalitat han estat molt bones, però això ja ha passat i demà hem de treure el nostre millor nivell, tornar a connectar amb la nostra gent perquè ens ajudi. Aquest plus, aquesta energia ens pot aportar moltíssim per anar cap a un esforç més perquè l’equip ho necessitarà. Les cames les mou la ment, però a la ment la mouen l’esperit, l’ànima i el suport. Crec que és una evolució natural, hi ha jugadors que creixen amb millor rendiment, però cada partit necessitem el millor rendiment col·lectiu i individual i això és estimulant, però difícil”.
Girona no perd
“El Girona està fent molt bons partits, sobretot quan va anar al Santiago Bernabéu, on va estar a un molt bon nivell. A casa contra l’Athletic també el vaig veure a un molt bon nivell. És un equip amb experiència, qualitat i que porten temps treballant amb el mateix entrenador amb una inèrcia d’ascendir que et dona cohesió i confiança. Serà un partit molt difícil, és un gran equip amb bones individualitats, bon nivell tècnic i bon entrenador. Tots els ingredients per a un gran partit que, insisteixo, és molt important per a nosaltres i l’afrontem amb la millor mentalitat”.
Gols segona part
“Depèn del botó que premi marquen a la primera o a la segona part. Això és un tòpic de poca profunditat d’anàlisi. El més important és fer gols i això ja és bo. El nivell d’intensitat de l’equip és sempre alt i també importa molt els canvis, la tècnica... Estadísticament, sempre es fan més gols a les segones parts”.
Intensitat del duel
“Crec que ha de ser una festa del futbol català. No he sentit més intensitat en aquest duel que en d’altres, de fet, he sentit que hi ha una gran cordialitat quan he anat a Girona a veure partits. És un partit molt important, però res més. Òbviament, demà els dos intentarem guanyar el partit, donar el màxim, jugar amb intensitat, però com en els altres 37 partits de lliga”.
Baixes medul·lar
“Roger i Villahermosa són dos jugadors que porten treballant tot l’any amb nosaltres. L’altre dia va debutar i estem molt contents amb el seu rendiment, també de la resta de nois que venen a treballar amb nosaltres tant a les concentracions com a les pretemporades com en el dia a dia. Sobre Pol Lozano, va entrenar ahir, però s’ha perdut el 50% de les sessions i és difícil per a ell trobar un nivell òptim per poder competir. Una cosa és l’alta mèdica i l’altra, la competitiva, i això requereix temps per la pròpia seguretat mèdica del jugador i pel rendiment esportiu. Tan de bo el tinguéssim a ell i als altres que estan en període de recuperació”.
Porteria
“Es gestiona sent fidels als rendiments i en allò que veiem en el dia a dia, però amb naturalitat. Cap dels tres ha acabat per donar el rendiment que ens agradaria. Benjamin no està al 100% i ens ha comentat que vol valorar una sortida i entenem que la millor situació és que no vingués convocat. Gestió amb naturalitat en base a criteris esportius i de rendiment”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)