Espanyol

Diego Martínez

Entrenador de l’Espanyol

“Una festa del futbol català”

L’Espanyol ha començat l’any amb molt bon peu, però els bons resultats no han fet que Diego Martínez es mostri optimista contra el Girona: “Juguem al nostre estadi, amb la nostra gent, amb un estat anímic molt bo i la confiança és òptima, però serà molt difícil. Tenim al davant un rival molt fort, a qui històricament li ha anat molt bé aquest estadi, i nosaltres tenim força incertesa pel que fa a les condicions en què arribem al partit.” Un d’aquests dubtes és Sergi Darder, que va haver de marxar del terreny de joc dimarts amb molèsties musculars, i “fins a l’últim moment no sabrem si hi podrem comptar i, en tot cas, serà una incògnita saber quant de temps estarà disponible”, va lamentar el tècnic gallec.

Martínez afronta el duel amb peus de plom, ja que creu que el Girona “és un equip amb experiència, qualitat i que fa temps que treballa amb el mateix entrenador, amb una inèrcia d’ascendir que et dona cohesió i confiança”, i no dubta a dir que, independentment del resultat, “ha de ser una festa del futbol català”, tot i que “és un partit molt important per a nosaltres i que volem guanyar”. L’entrenador periquito va anunciar que el porter Benjamin Lecomte ha comunicat al club la seva decisió de trobar una sortida i per això no està convocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.