Espanyol

Desconnexió total

Espanyol. Els blanc-i-blaus, que arribaven en el seu millor moment, van signar el pitjor partit de la temporada contra l’Almeria, un rival directe

Divendres al vespre al Power Horse Stadium van tornar els fantasmes del passat. Després d’un retorn immaculat del mundial, sense cap derrota en els quatre partits de lliga disputats, els blanc-i-blaus van rebre un dur correctiu contra l’Almeria, un equip que també lluita per la permanència i que no va necessitar, ni de bon tros, mostrar la seva millor versió per superar de manera clara i contundent un Espanyol perdut d’inici a fi. El capità dels blanc-i-blaus Sergi Darder va reconèixer després de perdre per 3-1 que havia estat “el pitjor partit de la temporada”. Sense embuts, també va lamentar: “No hem competit i ens ha faltat de tot. Han estat infinitament superiors a nosaltres.” “No podem ser unes muntanyes russes, perquè fa dues setmanes semblava que estàvem a segona i després que aniríem a Europa”, va afegir el migcampista d’Artà.

L’Espanyol arribava a aquest matx amb la confiança pels núvols gràcies als grans resultats assolits en els últims duels, però també per la millora significativa del rendiment individual i col·lectiu, com també en l’evolució del joc. L’Almeria va ser l’encarregat de fer-los baixar a la terra. Els periquitos es van convertir divendres en un equip petit i perdut, com feia setmanes que no es veia. Contra el Betis van mostrar una de les imatges més convincents i, només sis dies després, van signar el pitjor partit de tota la temporada. Res va funcionar. Hi va haver una desconnexió total de tots els jugadors, que van ser incapaços en els noranta minuts de capgirar la situació.

Una altra de les notes negatives va ser l’amonestació a Óscar Gil i Vini Souza amb la cinquena targeta groga. Per tant, el lateral dret i el migcampista, cabdals en l’onze inicial de Diego Martínez, hauran de complir un partit de sanció i seran baixa contra l’Osasuna, un partit en què no es pot permetre una altra desconnexió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)