Espanyol

L’últim dia de mercat

Espanyol. L’entitat blanc-i-blava fa oficial la cessió de Pol Lozano al Granada fins a final de temporada, i espera firmar els migcampistes Denis Suárez i José Gragera avui

L’Espanyol afronta les últimes hores del mercat d’hivern amb moltes carpetes obertes sobre la taula, i amb traspassos i cessions que s’han de tancar avui. Els dos noms propis que han capitalitzat el mercat periquito en les últimes hores han estat els de Pol Lozano, que marxa cedit al Granada, i Denis Suárez, que s’afegirà a les incorporacions del central mexicà César Montes i del lateral dret francès Pierre-Gabriel. Ahir també va sonar amb força la incorporació del migcampista de l’Sporting de Gijón José Gragera, i la cessió d’Omar el Hilali al Winterthur suís.

Operació tancada

L’Espanyol va fer oficial ahir la cessió de Pol Lozano al Granada fins a final de temporada sense cap opció de compra. El migcampista del planter, que estava tenint un paper testimonial amb Diego Martínez a la banqueta, marxa a la recerca de minuts i torna de nou a sortir cedit a un equip de segona divisió, com ja va succeir la temporada passada quan se’n va anar al Girona, on es va convertir en titular indiscutible i va ser un dels principals responsables de l’ascens del conjunt gironí a primera divisió. Lozano marxa amb només sis partits disputats en aquest curs, quatre de lliga i dos de copa. Només una titularitat.

Incorporacions pendents

El fitxatge de Denis Suárez està a prop d’oficialitzar-se. El migcampista, que ja és a Barcelona, arriba cedit fins al 30 de juny del 2023.

La seva estada en el quadre català no podrà allargar-se més perquè té un preacord amb el Vila-real per convertir-se en nou integrant de l’equip orientat per Quique Setién a partir del curs vinent. L’Espanyol haurà d’abonar al Celta uns 200.000 euros per la seva cessió, que ascendirien a 600.000 en cas d’aconseguir la permanència. A més, cal sumar la fitxa del jugador, un milió aproximadament. Denis Suárez, apartat del Celta, arriba sense rodatge i el seu rendiment per als pròxims 19 partits és tota una incògnita. L’entitat blanc-i-blava també té emparaulada la contractació de José Gragera. El migcampista de l’Sporting de 22 anys signarà fins al 2026. Aquesta era la prioritat de la direcció esportiva i que veu amb bons ulls Diego Martínez, ja que guanya un jugador en la sala de màquines per dotar de més competitivitat aquesta plantilla. Per la seva banda, Omar jugarà cedit al Winterthur suís fins a final de temporada per continuar creixent com a futbolista als seus 19 anys.

OMAR EL HILALI

El lateral dret de 19 anys marxarà cedit al Winterthur, cuer de la lliga suïssa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)