Espanyol

Braithwaite alça el cap

Espanyol. El danès, amb cinc dianes, iguala els mateixos gols que va marcar com a blaugrana en dues temporades i mitja

Martin Braithwaite es va desvincular del Barça aquest estiu a la recerca d’un equip que li permetés tornar a sentir-se un futbolista important. Amb la incertesa de la continuïtat d’RDT, l’Espanyol va apostar fort per ell i, en l’últim dia de mercat, va ser capaç d’aconseguir els seus serveis. El davanter danès ha trobat a l’Espanyol la continuïtat i la confiança que necessitava per despuntar i treure la seva millor versió.

Debut inoblidable

Braithwaite va debutar amb la samarreta blanc-i-blava el 4 de setembre del 2022 a San Mamés. A La Catedral ja va deixar clares les seves intencions i es va reivindicar amb un gol transcendental en el minut 83 que va donar la primera victòria del curs als periquitos. Contra l’Athletic va posar fi a una ratxa de quasi sis mesos sense jugar a primera divisió, i una sequera de més d’un any sense marcar.

Des del primer dia s’ha convertit en un fix de l’onze de Diego Martínez i ja és el segon màxim golejador de l’equip, només darrere de Joselu. El danès ja suma 5 gols en 15 partits disputats. Els mateixos que va marcar com a blaugrana en 45 partits de lliga. Aquests gols, repartits en cinc enfrontaments, han donat fins a vuit punts als periquitos. El davanter està a una diana del seu millor registre en la lliga espanyola, assolit amb el Leganés en el curs 2019/20. Ara, amb Joselu lesionat, el danès haurà de continuar assumint aquest rol golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)