Espanyol

Una benedicció sota pals

Espanyol. El conjunt entrenat per Diego Martínez ha guanyat els dos partits en què l’últim fitxatge del mercat d’hivern, Pacheco, ha estat el propietari de la porteria blanc-i-blava

Amb el fitxatge in extremis de Fernando Pacheco, l’Espanyol ha trobat el seu sant sota pals. Des de la seva arribada, l’equip ha sumat dues victòries en quatre partits i, de fet, en els dos en què ha jugat de titular només s’ha guanyat. “Estic molt content de com m’estan sortint les coses i de poder ajudar l’equip”, va declarar el porter extremeny amb el partit contra el Valladolid en ment. En l’afició periquita, ja s’està començant a debatre si serà el porter que faci oblidar Diego López, després de no renovar al final de la temporada passada, però Pacheco va demanar evitar les comparacions: “Vull fer el meu propi camí. Hi tinc molt bona relació i és un referent per a mi.”

En el seu debut a l’estadi Martínez Valero contra l’Elx, va aconseguir la seva primera porteria a zero com a blanc-i-blau, i va ser elegit com a jugador del partit. Un únic gol de Darder va ser suficient per sumar els tres punts. El cap de setmana passat, en el partit a l’RCDE Stadium contra el Mallorca, només va encaixar un gol totalment imparable de Muriqi en el minut 41. Malgrat això, l’Espanyol va tornar a guanyar amb un marcador de 2-1.

L’enfrontament al José Zorrilla de diumenge a les 14 h serà un repte majúscul per al conjunt de Diego Martínez, però Pacheco va dir que se senten “preparats”. “L’equip està en línia ascendent. Hi ha noves incorporacions i tothom necessita el seu procés d’adaptació”, hi va afegir sobre la situació actual.

Si només valgués tot allò succeït després de l’aturada pel mundial de Qatar, l’Espanyol seria el sisè classificat i estaria en zona europea. No obstant això, tothom dins el club és conscient de quina és la lluita, i l’objectiu recau a evitar el descens. En una lliga que va definir com “una guerra”, Pacheco va voler donar les claus per mantenir-se en la categoria un any més: “És molt important tenir clar què et demana l’entrenador, ser un equip sòlid per no concedir gols i anar tots en la mateixa direcció.”

Finalment, en la roda de premsa va relatar com va viure el seu fitxatge sobre la botzina, i va afirmar que se li va fer el dia “molt llarg” i que li dirà al seu representant que no vol “moviments en l’últim dia de mercat mai més”. Es va anunciar la seva incorporació passades les dotze de la nit, però sembla que a l’Espanyol li surten excel·lentment les compres d’última hora.

EL PROTAGONISTA

No vull comparar-me amb Diego López, prefereixo fer el meu propi camí. Hi tinc molt bona relació i és un referent per a mi
L’equip està en línia ascendent. Hi ha noves incorporacions i cal un procés d’adaptació
Fernando Pacheco
Porter de l’espanyol
1
gol
ha encaixat el sentinella extremeny en els dos enfrontaments que ha disputat defensant la porteria periquita.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)