Espanyol

Embalats i amb Joselu

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que encadena dos triomfs des que té el seu golejador en condicions, aspira a allargar la sèrie al feu del Valladolid, en un altre duel clau per allunyar-se de la zona de descens

L’Espanyol ha tret el cap. Res millor que les victòries per fer-ho i les darreres dues setmanes han servit a l’equip dirigit per Diego Martínez per agafar aire, molt d’aire. Els sis punts obtinguts al feu de l’Elx (0-1) i a casa contra el Mallorca (2-1) han permès als periquitos allunyar-se de la zona de descens, que ara mateix, té a tres punts, els que treu al Valladolid, el seu rival aquest migdia (14 h) al José Zorrilla. Per tant, el d’avui és un altre partit clau.

“Són un rival i estadi complicats, i sempre generen ocasions. Tenen molt bones individualitats, tant a les bandes com a la davantera, i jugadors amb molt bon toc de pilota”, va expressar en la prèvia Diego Martínez, que no creu que la dinàmica que travessa ara el conjunt que dirigeix pugui ser un argument. “M’és igual que pugui ser el primer cop en quatre anys que s’encadenin tres victòries. Cada setmana és com començar un llibre nou. Si ens centrem en el present, el futur serà millor”, va dir. “Els punts ens reforcen, però per guanyar aquest cap de setmana haurem de fer un gran partit”, va completar l’entrenador que ja té, ara sí, Joselu en condicions. El màxim golejador blanc-i-blau amb 11 dianes ja va tenir minuts en l’últim matx després d’estar-ne tres de baixa per una lesió muscular i, avui, s’entreveu titular. Ell sí que és algú en qui aferrar-se per treure un bon resultat a Pucela, igual que Braithwaite, també en un bon moment. “Les xifres golejadores de tots dos són molt bones, i quan no marquen també ajuden l’equip en altres aspectes. S’ha de buscar l’equilibri perquè juguin junts. Poder jugar amb diferents sistemes és riquesa i un problema per al rival. Tots dos prioritzen guanyar a marcar”, va declarar Martínez.

A l’altra banda, espera un Valladolid necessitat, després d’un punt sumat dels darrers nou disputats en una sèrie culminada amb una golejada encaixada contra el Celta (3-0). Els de Pacheta han de guanyar si no volen finalitzar el cap de setmana en les posicions calentes de la classificació. “Això és una cursa llarga i serà dura per a tothom. El que aquesta setmana és tot negre, la següent és tot blanc, perquè al final tot és cíclic”, va dir el preparador. “Estarem molts equips en aquesta lluita, i quan s’acosta el final hi ha més por de perdre”, va afegir Pacheta, que té el dubte d’una peça clau de l’atac, Darwin Machis i les baixes dels sancionats Kike Pérez i Amallah.

7 Partits guanyats 6

3 Partits empatats 9

13 Partits perduts 8

16 Gols a favor 29

33 Gols en contra 34

LA PRÈVIA

Això és una cursa llarga i serà dura per a tothom. Molts equips estarem en aquesta lluita
Pacheta
TÈCNIC DEL VALLADOLID
Cada setmana és com començar un llibre nou. Ens hem de centrar en el present
Diego Martínez
TÈCNIC De L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)