Espanyol

Diego Martínez: “Hem de fer un partit de matrícula d’honor per guanyar”

L’Espanyol visita el Santiago Bernabéu, camp on no guanya des del segle passat, i l’últim cop que van sumar-hi un punt va ser el 2012. En la prèvia del partit contra el Madrid, Diego Martínez ha destacat la dificultat del duel, però ha mostrat convicció de poder guanyar a qualsevol rival:

El rival

“Com hem dit sempre, nosaltres creiem en les nostres possibilitats independentment del rival. Sabem que hem de competir en el nostre màxim nivell i amb convicció. Evidentment, és un equip d’una altra dimensió i haurem de tenir un dia de matrícula d’honor i ells un de dolent, però en 90 minuts pot passar qualsevol cosa. No hi ha bons o mals moments per jugar contra el Madrid”.

Moment actual del Madrid

“Quantes vegades un equip d’aquesta magnitud encadena mals resultats? A més, són relativament dolents, ja que vénen de marcar 5 gols al camp del Liverpool. Són rivals particulars pel tipus de partit que has de fer, però som capaços de guanyar a qualsevol i que qualsevol ens guanyi. Hem de donar el nostre màxim a tots els nivells”.

Les baixes

“Per part nostra, no sé si Brian Oliván arribarà, i Puado ha tingut la grip aquesta setmana. Keidi Bare i Gori segueixen amb la seva reincorporació gradual al grup. Pel que fa a l’absència de Benzema, l’última vegada que el davanter centre d’un equip rival d’aquestes característiques no havia de jugar contra nosaltres va acabar jugant, així que prefereixo no dir res fins que vegi que no hi és. Si mires el nivell que tenen els jugadors menys habituals d’aquest tipus d’equips, veuràs que en molts casos són internacionals; tenen substituts sobradament preparats”.

El partit d’anada

“Vam tenir fases molt bones, crec que a principi de temporada vam merèixer més punts. Malgrat això, són dos partits molt diferents, juguem al Santiago Bernabéu... Però mantenir el nivell competitiu i la convicció amb les nostres possibilitats és clau”.

La situació a la lliga

“Som conscients de la importància de mantenir la categoria, i ens fa estar més alerta en qualsevol situació del joc. Això és bo mentre sapiguem mantenir la calma dins d’aquesta tensió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)