Espanyol

Gragera: “Hem de tenir tranquil·litat”

José Gragera porta ja un parell de mesos a l’Espanyol. Avui ha parlat a roda de premsa amb el partit a Montilivi contra el Girona dissabte (14h) en ment. Les seves declaracions més destacades:

L’aturada

“L’equip està amb les piles carregades. Tothom treballant molt bé i amb moltes ganes de seguir treballant el partit del cap de setmana”.

Jugar de mig centre

“Em va tocar jugar de central contra l’Elx i la resta de partits els he jugat de mig centre. Tinc ganes de poder participar i d’ajudar a l’equip”.

Adaptació a primera divisió

“L’adaptació està sent positiva. Els entrenaments estant anant molt bé. Li estic deixant clar a l’staff que puc participar, que soc allà i ells també m’estan ajudant i donant suport”.

En què es focalitza l’equip

“Estem centrats en el partit del Girona. Però tenim clar que l’equip amb l’actitud, la intensitat i igualant al rival en aquests petits detalls, estarem molt a prop de guanyar amb el nostre futbol”.

Solidesa defensiva

“Està clar que la porteria a zero et dona punts. Ho intentem. Aquesta setmana estem treballant el com i on ens pot fer mal el Girona i nosaltres també com i on podem atacar les seves debilitats per emportar-nos els tres punts”.

Nerviosisme en l’entorn perico

“Hem de tenir tranquil·litat. L’equip està treballant bé i queden molts punts en joc. Si l’equip fa el què ha de fer estarem a prop de guanyar i aconseguir els objectius”.

Joselu

“Ja el coneixem. És un jugadoràs. Estic molt orgullós del doblet que ha marcat i el felicito. Ja ho he fet per xat grupal que tenim a l’equip. Tant de bo avui també marqui, però si cal que se’n guardi algun i vingui amb ganes de marcar-ne amb nosaltres també”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)