Espanyol

L’Espanyol, molt crític amb l’actitud d’alguns aficionats blanc-i-blaus a Montilivi

El duel català del dissabte continua portant cua més enllà de la destitució de Diego Martínez. Girona ha emès aquest migdia un comunicat en què explicava quin va ser el repartiment d’entrades i explicant els motius pels que hi havia aficionats de l’Espanyol a la zona local, assumint part de la responsabilitat. I l’Espanyol, aquesta tarda, també ha emès un comunicat en què s’ha mostrat molt crític amb l’actitud que van tenir alguns aficionats blanc-i-blaus en la prèvia del matx i durant el transcurs del mateix, tot i que demana que no es generalitzi pel comportament exemplar de la major part de la seva afició en tots els partits dels 122 anys de història.

El comunicat

Pel que fa a alguns fets protagonitzats per un grup reduït d’individus al centre de Girona en els prolegòmens del partit disputat a Montilivi, així com a determinats fets puntuals durant el transcurs del mateix, el RCD Espanyol vol mostrar el seu rebuig més absolut i condemna davant de qualsevol mostra de violència, xenofòbia o racisme per part d’aficionats de qualsevol club.

En aquest sentit, i de forma coherent amb les nostres actuacions a nivell disciplinari i públic, actuarem de forma contundent amb aquells que puguin guardar qualsevol relació o vinculació amb la nostra entitat. Individus que no representen gens la nostra afició i davant els quals mostrarem tolerància zero dins i fora del nostre Estadi. Ens posem a disposició de les autoritats per ajudar a identificar-los, amb el compromís de procedir a la seva expulsió immediata i permanent en el cas d’ostentar condició de soci o abonat; a més de reservar-nos el dret a personar-nos o emprendre accions judicials com a part perjudicada.

Som un club de 122 anys d’història que sempre ha afrontat les seves responsabilitats de manera valenta, com hem demostrat sempre que ha calgut. De la mateixa manera, demanem respecte i exigim proporcionalitat a l’hora de generalitzar sobre una afició familiar i propera que sempre ha mostrat un comportament excel·lent en desplaçaments i partits com a local i la imatge dels quals no ha de quedar entelada per l’actuació d’elements que en res ens representen ni a nosaltres ni al món del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)