Espanyol

Un camí inacabat

Comiat. Diego Martínez és destituït com a tècnic de l’Espanyol després de deu mesos en el càrrec

La decisió de fer fora l’entrenador gallec no va ser pas precipitada, els mals auguris estaven instal·lats a Cornellà des de feia moltes setmanes. El conjunt periquito tan sols ha estat capaç de celebrar sis victòries aquest curs, però encara més preocupant ha estat l’estadística a l’RCDE Stadium, d’on ha guanyat solament nou punts. Això, afegit al pobre joc mostrat sobre la gespa, provocava que els fantasmes de segona xiuxiuegessin cada dos per tres a les orelles dels aficionats.

“La situació de l’Espanyol no és la que hauria de ser i assumeixo la meva responsabilitat”, va expressar Martínez durant la roda de premsa celebrada ahir com a part del seu adeu. “M’acomiado amb molta tristor perquè això fa mal, però amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot dins i fora del camp”, va dir mentre s’esforçava per no perdre el componiment i repetia que no podia mirar els jugadors que l’acompanyaven perquè s’emocionaria.

Deu mesos ha estat Martínez en el càrrec, un temps que li ha estat insuficient: “Tinc el neguit que marxem sense acabar de fer el camí cap a l’objectiu.” Però no va dubtar a declarar que “l’equip aconseguirà el propòsit”, en referència amb la permanència. Diego va aguantar estoic fins que va ser requerit per enviar un últim missatge a l’afició. Amb la veu entretallada, va marxar dient: “Moltes gràcies i ha estat tot un honor.”

EL PROTAGONISTA

M’acomiado amb molta tristor perquè això fa mal, però amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot dins i fora del camp
Tinc el neguit dins meu que marxem sense acabar de fer el camí cap a l’objectiu
Diego Martínez
EXTÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.