Espanyol

Luis García: “Sense cap dubte, continuarem donant guerra”

El nou entrenador de l’Espanyol, Luis García, s’ha estrenat a la banqueta blanc-i-blava amb una derrota per 1 a 2 contra l’Athletic. Aquestes han estat les seves declaracions després del partit.

Valoració del partit

“Ha estat un partit marcat, sobretot, per l’eficàcia de l’Athletic. El gol que ens fan en la primera meitat arriba per una individualitat d’Iñaki. Em quedo amb el treball dels jugadors, per la intenció que han tingut en el joc, amb intentar jugar per dins. És cert que avui ens ha faltat claredat per trobar els espais, però això requereix molt treball. La situació del gol anul·lat per a nosaltres a nivell emocional ens ha influït. Ara hem de continuar endavant, ser forts, i continuar intentant-ho i millorant perquè això no para”.

Jugada del gol anul·lat a Braithwaite

“És una situació ambigua. Joselu intenta rematar, ell no pot treure el braç i en cap moment crec que té la intenció de jugar aquella pilota. L’àrbitre interpreta que aquesta mà és punible. Sense cap dubte, és una acció que canvia el partit. Anar al descans amb la situació d’1 a 1 hauria estat una altra història”.

Baixes contra el Betis per sanció

“Un com a entrenador en comptes de buscar excuses ha de buscar solucions. Aquestes les tinc a dins amb un grup i un equip que està unit, que sap en la situació en què estem i que està compromès. Sense cap dubte, continuarem donant guerra”.

Què s’emporta de positiu?

“Hi ha hagut molts moments on l’equip ha tingut personalitat per trobar els jugadors lliures per dins, hem defensat bastant bé situacions amb un Athletic amb molta velocitat. Però bé, això t’ensenya ràpidament i em quedo amb el treball dels jugadors, que en només quatre dies han adquirit uns conceptes que no són fàcils d’adquirir en tan poc temps”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)