Espanyol

L’Espanyol s’enfonsa al Benito Villamarín (3-1)

L’Espanyol ha caigut golejat contra el Betis (3-1) i encadena sis jornades consecutives sense sumar cap punt. Amb aquesta derrota, els blanc-i-blaus continuen enfonsats en la 19a posició, a 3 punts de la permanència. En aquest duel, Pedrosa ha disputat els seus primers minuts en tota la temporada amb la samarreta blanc-i-blava.

L’Espanyol ha sortit al terreny de joc sense complexos i amb les idees molt clares, volent ser protagonista amb la pilota i mirant cap amunt ràpidament. Tot i això, la primera més clara ha estat pel Betis (3’) amb un xut potent i col·locat de Carvalho que ha refusat Pacheco en una magnífica intervenció. Els blanc-i-blaus no s’han arronsat i han continuat arribant amb perill a la porteria defensada per Rui Silva, però faltava més decisió i efectivitat en els metres finals. Nico Melamed, un dels grans protagonistes en els primers minuts, ho ha intentat sense encert en el minut 10 amb un xut llunyà que ha atrapat el porter local. Després d’una bona primera mitja hora de joc de l’Espanyol, controlant el matx, han pagat molt car la pèrdua d’una pilota al mig del camp. Bona jugada de Luiz Enrique, que desborda per la banda i envia l’esfèrica al cor de l’àrea perquè remati a boca de canó Ayoze i situï l’1 a 0 al marcador. Després de la pausa d’hidratació, els periquitos han intentat tímidament inquietar a Rui Silva sense èxit. Lluny d’aconseguir l’empat, han vist com els de Pellegrini feien el segon després d’una gran jugada d’Ayoze que deixa la pilota a Miranda perquè aquest superi a Pacheco en el pal curt. Una diana que ha deixat als jugadors de l’Espanyol amb cares llargues i d’impotència, veient com en les dues més clares enviaven l’esfèrica al fons de la xarxa. Pacheco ha salvat el tercer en el 36’ amb una rematada ajustada de Luiz Enrique.

A la represa, l’Espanyol ha sortit amb una marxa més i han aconseguit el premi. En el minut 48, César Montes ha fet un autèntic golàs de xilena per tornar l’esperança als periquitos. Ha estat el primer gol del mexicà amb la samarreta blanc-i-blava. Aquesta diana ha donat ales als de Luis García, que han continuat assetjant sense miraments la porteria de Rui Silva. Joselu ha tingut el gol de l’empat poc després amb una rematada de cap que ha marxat fregant el travesser. En el minut 68, Pedrosa ha entrat al terreny de joc per disputar els seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava en tota la temporada. Poc després, un altre cop ha arribat el gerro d’aigua freda. Un altre error defensiu, ha provocat el tercer gol dels locals amb un xut potent de Carvalho des del balcó de l’àrea al pal llarg. Amb el 3 a 1 al marcador, el duel ha abaixat de ritme. Braithwaite, en l’última jugada del partit, ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa, però el gol ha estat anulat per fora de joc. Ara toca pensar en la següent final. Divendres que ve contra el Cadis a l’RCDE Stadium.