Espanyol

Luis García: “Hem de millorar i evolucionar perquè amb el que estem fent no és suficient”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha atès els mitjans de comunicació després de caure golejat contra el Betis (3-1) i encadenar la sisena derrota consecutiva. Aquestes han estat les seves declaracions.

Derrota contra el Betis

“És el que hi ha. Ho hem d’afrontar sent responsables de la situació en què estem, però molt conscients que hem de continuar treballant i millorant per aconseguir punts perquè cada cop queda menys temps. Estem dolguts, però segur que demà tornarem a estar forts per tornar un altre cop a la batalla”.

En la segona part han intentat reaccionar amb el gol de César Montes

“No és que haguem intentat reaccionar, sinó que hem reaccionat. Crec que l’equip s’ha refet de dos cops molt durs i molt seguits. Ara mateix quan ens toquen lo emocional és difícil en aquesta situació. Però s’ha vist a un equip que està compromès. Hem tingut situacions per posar-nos al davant, no hem estat capaços. Amb el 2 a 0, hem aconseguit un gol ràpid i hem tingut ocasions per poder empatar que mai saps que podria haver passat. És per estar orgullosos de l’esforç dels jugadors. Evidentment amb autocrítica i sabent que hem de millorar moltíssimes coses. Però és per estar contents pel treball i esforç dels jugadors que s’ho han deixat tot”.

Canvi de Melamed

“És una decisió tècnica. Creiem que Denis ens podria aportar alguna cosa diferent. Aquí les oportunitats són per a tots. Nico és un grandíssim futbolista i estic convençut que el continuareu veient en els següents partits”.

Sorprèn la suplència de Denis Suárez

“El més important és el grup. Denis està treballant fenomenal i l’equip està treballant molt bé, però no estem aconseguint els resultats. Hem de millorar i evolucionar perquè amb el que estem fent no és suficient. Estem forts i amb ganes que arribi el proper partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)