Espanyol

La victòria es resisteix

Espanyol. Els blanc-i-blaus ofereixen una millor versió, però paguen molt car les imprecisions i els errors defensius contra el Betis i ja encadenen sis partits consecutius sense sumar cap punt

Betis 3 Espanyol 1

BETIS:Rui Silva, Montoya, Luiz Felipe, Edgar González, Miranda, Guido, Carvalho (Joaquín, 81’), Guardado (Paul, 89’), Luiz Enrique, Borja Iglesias (Rodri, 63’), Ayoze (Willian José, 90’).ESPANYOL:Pacheco, Cabrera, Montes, Sergi Gómez, Rubén Sánchez (Dani Gómez, 79’), Darder (K. Bare, 79’), Melamed (Denis Suárez, 59’), Vini Souza (Pierre-Gabriel, 79’), Puado (Pedrosa, 68’), Joselu, Braithwaite.GOLS:1-0 (27’) Ayoze. 2-1 (34’) Miranda. 2-1 (48’) Montes, 3-1 (69’) Carvalho.ÀRBITRE:Hernández Hernández.T.G.:Luiz Felipe, Montoya, Vini Souza, Cabrera.T.V.:Cap.PÚBLIC:45.313 espectadors al Benito Villamarín.

L’Espanyol va tocar fons al Benito Villamarín. Les cares llargues i d’impotència dels jugadors blanc-i-blaus són una prova del que tocarà remar i patir d’aquí fins a final de temporada. En el segon partit de l’era Luis García, es va veure una millora en el joc dels periquitos, però va ser insuficient per superar un Betis que lluita per colar-se en posicions europees i que va saber aprofitar a la perfecció les imprecisions i pèrdues de pilota dels visitants per endur-se el triomf. Amb aquesta derrota, l’Espanyol continua enfonsat en la 19a posició, a tres punts de la salvació, a l’espera del que facin avui els rivals directes en la part baixa de la taula. Sigui com sigui, el calendari no dona treva i no hi ha més remei que continuar lluitant i mirar cap endavant. Aquest divendres estan obligats a guanyar el Cadis a l’RCDE Stadium. El marge s’esgota i ja només queden nou finals. La permanència és més cara que mai i ja no es pot fallar més.

En aquest duel, a què l’Espanyol arribava amb nombroses baixes a les bandes, Luis García va col·locar Cabrera al lateral esquerre i Rubén Sánchez al dret. Vini Souza, que tornava a la titularitat, va fer un partit per oblidar. I és que va sortir en la imatge de la majoria dels gols, perdent la pilota i mostrant-se desubicat sobre la gespa. Un cop més, va sorprendre la suplència de Denis Suárez, i Pedrosa va entrar al terreny de joc en el minut 68 per disputar els seus primers minuts en tota la temporada amb la samarreta blanc-i-blava. Luis García recupera un guerrer més per a la causa.

La primera mitja hora dels periquitos va ser bona. Van sortir amb les idees molt clares i va arribar amb facilitat a la porteria defensada per Rui Silva. Aquesta millora evident, amb bones combinacions i amb un cert sentit en totes les jugades, es va estroncar en el minut 27, quan Ayoze va aprofitar una pèrdua de pilota dels visitants per situar l’1-0 al marcador en la primera arribada clara de què van disposar. El cop va ser més dur quan poc després Miranda va fer el segon. En la represa, obligats a donar un cop sobre la taula, l’Espanyol va sortir amb una marxa més que es va traduir en un golàs de César Montes de xilena. Tot i que van tenir ocasions claríssimes per empatar el duel, va ser el Betis el que va tornar a colpejar. Carvalho va fer el 3-1 definitiu i les esperances d’aconseguir la remuntada es van esfumar. La millora va ser evident, ara només falta que es tradueixi en punts.

ELS VESTIDORS

Hem de millorar i evolucionar perquè el que estem fent no és suficient. Ens sentim forts i tenim ganes que arribi el proper partit
És per estar orgullosos de l’esforç i el treball dels jugadors; ho han deixat tot al camp
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)