Espanyol

Luis García: “Serà un partit d’altura, però confiem en treure’l endavant”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, confia en què l’equip doni continuïtat al triomf davant del Rayo, si bé és conscient que l’Atlético no serà un rival gens fàcil. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

L’Atlético

“Crec que és el millor equip de la segona volta. Està fent uns números extraordinaris i ha millorat en el joc. Són intensos perquè l’entrenador ho transmet així des de fa temps i haurem d’estar molt fins i haurem d’atacar i defensar molt bé. Serà un partit d’altura. Confiem a treure’l endavant independentment del rival que tinguem al davant. No podem pensar en això, sabent que és un gran equip, però estem en una situació en què només podem pensar en nosaltres i en fer les coses bé”.

El triomf a Vallecas

“Com que tenim partit demà, el període d’alliberació i de gaudir de la victòria ha estat curt, però ha anat bé a nivell mental. L’equip estava unit i amb ganes de revertir la situació, de trobar una victòria que ens acostés a l’objectiu. L’altre dia ho vam merèixer perquè vam fer un gran partit. Tenim ganes que arribi el de demà”.

Valladolid-Barça

“Sempre confio en el futbolista professional i en l’entrenador. No conec cap jugador que surti al terreny de joc a no competir ni donar el màxim. No podem fer res, però confio en què la gent honri la professió”.

La tensió i l’estat físic

“Quan guanyes, la tensió s’allibera una mica. A Vallecas era una final, però demà en tenim una altra. Si no haguéssim guanyat seria encara més difícil, però és clau estar mentalment forts i alliberar-nos després d’un bon partit i de sumar tres punts. A partir d’aquí, el jugador ha de gestionar-ho i no és fàcil. Som persones i la pressió que ens posem alguns a l’esquena, sobretot Darder, fa que el cansament sigui major”.

Lesionats

“Estem bé i recuperats. No descarto ni Gragera ni Braithwaite. Han evolucionat bé els últims dies i veurem quines sensacions tenen en l’entrenament per decidir si estan disponibles per participar demà”.

Possibilitat d’acabar la jornada fora del descens

“Si és un estímul? Ho és pensar en el partit de demà i intentar fer les coses bé per guanyar un gran equip. Veurem què passa amb la resta de partits, però no podem perdre l’energia en coses que no controlem. Hem d’estar focalitzats en nosaltres”.

Afició

“No podem demanar res. Després d’una derrota dura en el derbi, el perico va tornar a Vallecas a animar i ajudar. Estic convençut que demà estaran tots els que puguin venir. Els que no hi siguin, serà perquè no poden. El perico mai falla, sempre ho he dit, i més en els moments complicats. Som nosaltres els que hem de donar per il·lusionar-nos i que ens empentin cap a l’objectiu. Cal donar continuïtat a la victòria”.

“Jugar a les 22h? No es pot controlar. La lliga posa els horaris. M’encantaria jugar en una hora en què tothom pogués venir. Però l’afició trobarà solucions”.

Moment més tens de la seva carrera?

“No és senzill ni agradable, però un entrenador ha d’estar preparat per aquests moments. Soc una persona forta mentalment, però quan entrenes el club de la teva vida tens un sentiment afegit que et dona més responsabilitat. Em trobo bé i amb força”.

Vinicius

“Es dona normalitat a coses que no ho haurien de ser. La gent insulta i sembla que pugui fer-ho quan vulgui. És totalment condemnable, no hauria de passar i s’haurien d’erradicar del futbol i de la vida. Tots som iguals. No importa la condició, el color o la religió. Envio una abraçada a Vinicius. La gent que pensa així no pot estar en un camp de futbol. No m’entra al cap que algú pugui discriminar a un altre pel color”.

“Com es pot frenar? S’ha de condemnar i que la gent obri la ment. La millor manera d’erradicar-ho és que la gent que fa això no entri mai més en un camp de futbol. L’insult és massa fàcil. Et pots queixar, però hi ha maneres i l’insult no ho és. Tots estem exposats a nivell mediàtic, però ningú va a la feina d’un altre a increpar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)